ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Θα τους γυαλίζετε τα παπούτσια"!

Κωστένογλου: "Θα τους γυαλίζετε τα παπούτσια"!
INTIME SPORTS

Λάβρος ο Νίκος Κωστένογλου στην απογευματινή προπόνηση. Διαβάστε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr γιατί ο Μανωλάς θα γυαλίζει τα παπούτσια του Δέλλα, ο Γκέντσογλου του Καφέ, ο Τσουκάλας του Βάργκας και ποιος θα γυαλίζει αυτά του Γκουντγιόνσεν!

Ο Νίκος Κωστένογλου μάζεψε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην απογευματινή προπόνηση και τους είπε: "Κάποιοι από εσάς δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και κάποιοι από εσάς πρέπει να μάθουν να σκέφτονται διαφορετικά για την ΑΕΚ"

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι απογοητευμένος με αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές συμπεριφορές ορισμένων ποδοσφαιριστών και θέλει να επιβάλει ένα δικό του νόμο στα αποδυτήρια της Ένωσης. Σε αυτό το πλαίσιο αποφάσισε ότι πριν από τις προπονήσεις κάποιοι νεότεροι ποδοσφαιριστές θα γυαλίζουν τα παπούτσια των συμπαικτών τους και θα τα καθαρίζουν αμέσως μετά το τέλος της!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο Κώστας Μανωλάς θα γυαλίζει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Τραϊανού Δέλλα, ο Τσουκαλάς αυτά του Βάργκας, ο Μπελέκ του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο Χέλγκασον του Γεωργέα και ο Γκέντσογλου του Παντελή Καφέ κ.ο.κ. Φυσικά, μετά το τέλος της προπόνησης τα ίδια παπούτσια θα πρέπει να καθαρίζονται από τους ίδιους παίκτες που έκαναν το γυάλισμα.

Με τον τρόπο αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ δεν επιχειρεί να επιβληθεί αυταρχικά στους παίκτες του αλλά επιθυμεί να υπάρχουν κάποιες αρχές μέσα στα αποδυτήρια και κάποιοι παίκτες να καταλάβουν ποια φανέλα φορούν.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως θα υπάρχει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που θα ελέγχει καθημερινά (!) αν τα παπούτσια του τραυματία Γκούντγιονσεν θέλουν γυάλισμα ή όχι!

Για το αποκλειστικό θέμα του Βαγγέλη Αρναούτογλου, τι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ και ότι άλλο αφορά τον κιτρινόμαυρο πλανήτη, ο ρεπόρτερ της Ένωσης θα είναι μαζί σας την Τρίτη (13:00) για ακόμα μία LIVE συζήτηση στο Sport24.gr.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ