ΑΕΚ

Θα κάνει γήπεδο με οποιαδήποτε κυβέρνηση!

Θα κάνει γήπεδο με οποιαδήποτε κυβέρνηση!

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν τον... αγγίζουν οι εκλογές και η ενδεχόμενη αλλαγή της κυβέρνησης. Στόχος είναι η ανέγερση του γηπέδου και όχι η πολιτικοποίηση του, όπως τόνισε και στη χθεσινή συνάντηση με την Original 21.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και την ηγεσία του Δήμου Νεάς Φιλαδέλφειας, η οποία αρνείται να μπει αρωγός αυτού του τεράστιου έργου που θα δώσει πνοή στην περιοχή, έχει ανησυχήσει αρκετά τον κόσμο της ομάδας, που βλέπει τα δεδομένα να αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι από την πλευρά της Ένωσης δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν και μάλιστα ταχύτερα όλες οι κινήσεις έτσι ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να μπορέσει να ξεκινήσει το γήπεδο.

Ο Τίγρης δεν πτοείται από τις πολιτικές εξελίξεις, κάτι που τόνισε και στη χθεσινή συνάντηση που είχε με την Original 21, θέλοντας να κατεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης της με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με τον Δήμο.

Άλλωστε, οι εκλογές ήταν κάτι που το περίμεναν οι Κιτρινόμαυροι, όπως και το ενδεχόμενο αλλαγής Κυβέρνησης, με τον Μελισσανίδη από τότε να... δηλώνει στο περιβάλλον του σίγουρος, ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί το εγχείρημα του.

Ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με όποια κυβέρνηση και αν υπάρξει μετά τις 25 Ιανουαρίου, αφού η "Αγιά Σοφιά" δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με πολιτικά παιχνίδια, παρά με το όνειρο κάθε Ενωσίτη, η ομάδα να επιστρέψει σπίτι της.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ