ΑΕΚ

Τεστ πριν την επιστροφή για την ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΙΕΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΙΕΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (13/07, 17:00) την ΑΕΚ Λάρνακας στο τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

Μ’ ένα πιο δυνατό τεστ, σε σχέση με αυτό το προηγούμενου Σαββάτου (07/07), κλείνει σήμερα (13/07, 17:00) η ΑΕΚ το στάδιο της δουλειάς στην Πολωνία. Θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας και μάλιστα θα ταξιδέψει και οδικώς περίπου 80 χιλιόμετρα για την πόλη Ράντομ.

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προφανώς και σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα του φιλικού. Άλλωστε το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο τεχνικός της ΑΕΚ. Πιο σημαντικό είναι να διαπιστώσει την πρόοδο στην αφομοίωση όσων δουλεύονται στην προπόνηση και να εντοπίσει και λάθη.

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί στην επίθεση ο Γιακουμάκη με τον Λιβάγια, ενώ στην ίδια ενδεκάδα και σε ρόλους εξτρέμ, θα είναι ο Μάνταλος με τον Μπακασέτα.

Σίγουρα δεν θα παίξει στο φιλικό ο Χρήστος Αλμπάνης που υποφέρει από ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ πιθανότατα να προφυλαχθεί και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι λόγω των ενοχλήσεων στον δεξιά τετρακέφαλο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουζουνίδης: "Ούτε πρόβλημα με Λυμπερόπουλο, ούτε ανασφάλεια για τις μεταγραφές"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ