ΑΕΚ

Τέλος εποχής για την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Τέλος εποχής για την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Τέλος η ΠΑΕ. Και επίσημα στην εποχή Μελισσανίδη προχωράει η ΑΕΚ καθώς η Γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε, με την εταιρεία να προχωράει σε εκκαθάριση κατά πλειοψηφία. Δείτε πως μετέδωσε LIVE το Sport24.gr την ιστορική Γ.Σ

Και επίσημα μπήκε στη νέα τάξη πραγμάτων η ΑΕΚ καθώς μετά από απόφαση κατά πλειοψηφία της Γ.Σ, η ΠΑΕ τελείωσε οριστικά και πλέον η εποχή Μελισσανίδη ξεκινάει.

Με μια μικρή καθυστέρηση όπως συνηθίζεται πάντα ξεκίνησε η σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που όπως αποδείχτηκε ήταν η τελευταία καθώς αποφασίστηκε η εκκαθάριση της ΠΑΕ. Ο Δημητρέλος ορίστηκε ως εκκαθαριστής που θα συνεπικουρείται από έναν ορκωτό λογιστή και από τον Αλεξίου που θα αποτελεί τον αρμόδιο δικηγόρο.

Οι Κοτσώνης, Παπατριανταφύλλου και Σταθάτος ήταν οι μόνοι που διαφώνησαν με την επιλογή της εκκαθάρισης της εταιρίας. Μάλιστα δεν έλειψαν και μικροεντάσεις με τον Αλεξίου να απευθύνεται στον Σταθάκο σχετικά με λεγόμενα του τελευταίου για εχθρούς της ΑΕΚ που ασχολούνται με την ΑΕΚ.

Το αποτέλεσμα όμως δεν επηρεάστηκε και έτσι η πλειοψηφία ψήφισε την εκκαθάριση της ΠΑΕ κάτι που αυτόματα σημαίνει το τέλος για την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και την απαρχή μιας νέας εποχής που ξεκινά υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Την Κυριακή (9/6) στο President αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές!

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ