ΑΕΚ

Τακτική, στημένα και... 11αδα με Νίκη

Τακτική, στημένα και... 11αδα με Νίκη
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε στις ασκήσεις τακτικής διαφορετική ενδεκάδα από τις καθιερωμένες, φωτογραφίζοντας την ομάδα ενόψει Νίκης. «Κλείδωσε» για τα στημένα το δίδυμο Μπαρμπόζα - Μάνταλος

Μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων, ο Τραϊανός Δέλλας χώρισε με διαφορετικό τρόπο τους παίκτες του στο σημερινό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι αυτοί θα είναι οι 10 που θα παίξουν κόντρα στη Νίκη Βόλου και προφανώς θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από εδώ και στο εξής.

Για το τέρμα έχει προβάδισμα ο Ανέστης ως πρώτος και από πίσω πιθανότατα ο Καραγκιολίδης, καθώς στο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου αγωνίστηκαν Βούρας και Ντούνης.

Οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος θα είναι το αμυντικό δίδυμο, με τους Πεταυράκη και Μπακάκη να παίρνουν τη θέση τους στα μπακ.

Μπροστά τους οι Ανάκογλου και Κορδέρο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μάνταλο να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αραβίδης, με τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα να παίρνουν θέση στα φτερά της επίθεσης.

Τακτική, στημένα και... 11αδα με Νίκη
INTIME SPORTS

Συνολικά το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο Δέλλας έδωσε βάση και στα στημένα για δεύτερη φορά στα Χάνια.

Οι Κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν με τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα και στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο κορόιδο.

Τακτική, στημένα και... 11αδα με Νίκη
INTIME SPORTS

Έπειτα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, σε Κόκκινους και Κίτρινους με τον Δέλλα να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία, ενώ παράλληλα δούλεψε και στους επιθετικούς.

Μπαρμπόζα και Μάνταλος ξεχωρίζουν για στημένα

Με το τέλος των μίνι διπλών και ενώ όλη η ομάδα πήγε στον Βούλγαρη για αποθεραπεία με σπριντάκια, ο Δέλλας έστησε ψεύτικο τοίχος και κράτησε τους Μπαρμπόσα, Μάνταλο και Πλατέλλα προκειμένου να προπονηθούν στα φάουλ ενόψει και του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δύο πρώτοι ήταν και οι εκτελεστές στα κόρνερ νωρίτερα στην άσκηση με τα στημένα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ