ΑΕΚ

Τα βάζει όλα σε τάξη και προχωράει

Τα βάζει όλα σε τάξη και προχωράει

Τελειώνοντας με το θέμα του γηπέδου και έχοντας τη σιγουριά ότι ο νόμος θα υπερψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής, με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχωρά στην επόμενη εκκρεμότητα που έχει... καθυστερήσει και αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ.

Παρά την αρχική ανησυχία, λόγω της εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ σε Περιφέρεια και Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, τελικά όλα πήγαν καλά, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι εκείνος που ήρθε σε συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντηση του προχθές με ανθρώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως διαβάσατε στο ΑΕΚ1924.gr.

Πλέον, περιμένοντας την ψήφιση του νόμου από την Ολομέλεια της Βουλής, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα φροντίσει να κλείσει όποιες εκκρεμότητες έχουν απομείνει, οι οποίες αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και τις μεταγραφικές κινήσεις των Κιτρινόμαυρων.

Ο Τίγρης αναμένεται άμεσα να έχει την... περιβόητη συνάντηση με τους Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα, έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις τόσο για να ανοικτά μέτωπα που έχει η ΑΕΚ τόσο καιρό, όσο και για τα περιθώρια μεταγραφών που έχει, αλλά και για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν ή θα φύγουν τη νέα χρονιά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ