ΑΕΚ

Τα πρώτα θέλω Βιντιάδη!

Τα πρώτα θέλω Βιντιάδη!
Βιντιάδης, Κιθ Χάρις, ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Μια ανάσα από την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ και το Sport24.gr σας αποκαλύπτει τα πρώτα θέλω του ενδιαφερόμενου επενδυτή, Δημήτρη Βιντιάδη. Η απόκτηση του 51% με το καλημέρα, οι πρώτες πληρωμές, ο Λίνεν, ο Ολυμπιακός αλλά και ο παίκτης επιπέδου... Κατσουράνη!

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Δημήτρη Βιντιάδη και τον άμεσο συνεργάτη του, Κιθ Χάρις, έχει ξεκινήσει και όπως έγινε γνωστό και σας ενημερώσαμε, την Παρασκευή (2/11) θα ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος - ταυτοποίηση των οικονομικών στοιχείων του δικεφάλου.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν οι τελικές συναντήσεις του Δημήτρη Βιντιάδη με τους ορκωτούς λογιστές για την συνολική εικόνα των βιβλίων της ΑΕΚ, με τον Έλληνα εφοπλιστή να προχωράει σε ανακοινώσεις στα μέσα της επόμενης βδομάδας.

Αυτά είναι τα γνωστά... βήματα που αναμένεται να γίνουν μέχρι την τελική έκβαση της υπόθεσης και αν κρίνουμε τόσο την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και αυτή των επενδυτών, από παντού προκύπτει πως το "πρόσημο" στο τέλος θα είναι επιτέλους θετικό για την κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Οι συζητήσεις Βιντιάδη και τα θέλω του

Αναλογιζόμενος λοιπόν τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Δημήτρης Βιντιάδης εμφανίζεται σίγουρος για την εμπλοκή του στην ΑΕΚ και αυτό προκύπτει από τις συζητήσεις του με άμεσους συνεργάτες αλλά και τα θέλω του που έχουν να κάνουν και με το αγωνιστικό κομμάτι.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει την άποψη του Δημήτρη Βιντιάδη σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου:

  • Η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, είναι ο στόχος για τον Δημήτρη Βιντιάδη αλλά και τους ξένους συνεργάτες του. Αυτό θέλουν όλοι και κανείς από την ομάδα του, δεν ενδιαφέρεται για το μάνατζμεντ της εταιρίας όπως έχει γραφτεί σαν δεύτερη επιλογή. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, με το καλημέρα 51% και απόλυτο αφεντικό.
  • Οι πρώτες πληρωμές που θα γίνουν, ο Δημήτρης Βιντιάδης θέλει να είναι στο αγωνιστικό τμήμα και συγκεκριμένα στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να σταματήσουν μετά από καιρό οι παίκτες της ΑΕΚ να ασχολούνται με τα οικονομικά θέματα και να αφοσιωθούν πλήρως στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε αυτή την δύσκολη χρονιά
  • Η στήριξη στον Έβαλντ Λίνεν, δεν πρόκειται να γίνει επειδή απλά αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει αυτόν τον προπονητή. Η άποψη του Δημήτρη Βιντιάδη για τον Γερμανό τεχνικό είναι η καλύτερη και σε συζητήσεις του φανερώνει την θέληση να δώσει τον Λίνεν ότι χρειάζεται προκειμένου να φτιάξει μια δική του δυνατή ΑΕΚ.
  • Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, είναι το πρώτο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι για την ΑΕΚ και ο Δημήτρης Βιντιάδης θέλει πριν από τον αγώνα αυτόν, να έχει κάνει γνωστό την απόκτηση της Ένωσης, ούτως ώστε να υπάρξει και η πρώτη δυναμική παρουσία του κόσμου στη νέα εποχή του συλλόγου. Μάλιστα, επειδή αυτό "βλέπουν" και στη νυν διοίκηση της ΑΕΚ, για τον λόγο αυτό ανακοινώθηκε η αύξηση των εισιτηρίων κατά 5 ευρώ, προκειμένου να υπάρξουν επιπλέον έσοδα για την Ερασιτεχνική. Είναι σίγουρο, ότι η αλλαγή σελίδας στην διοίκησης της ομάδας, θα φέρει το πρώτο ρεκόρ εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ.
  • Όσον αφορά την βασική μεταγραφή Ιανουαρίου, ο νέος επενδυτής της ΑΕΚ έχει στα θέλω του έναν έμπειρο παίκτη που θα μπορέσει να σηκώσει με το καλημέρα την Ένωση ένα επίπεδο. Στην λίστα του Βιντιάδη, είναι ο αρχηγός της Εθνικής Κώστας Κατσουράνης για τον οποίο χαρακτηριστικά τονίζει πως: "θέλουμε να στηριχτούμε σε τέτοιου είδους παίκτες ποιότητας και ο Κώστας είναι ένας από αυτούς". Σε ότι έχει να κάνει όμως με το αγωνιστικό, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ο νεαρός εφοπλιστής είναι ξεκάθαρος: "Όλα θα τα δούμε πρώτα με τον προπονητή και αυτός θα κρίνει", δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει στον Λίνεν.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν μόνο θετικά θέλω του Βιντιάδη. Για παράδειγμα, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής έχει αρκετές ενστάσεις για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ και μάλιστα από κάποιος εξοργίζεται στην παρουσία τους. Λεπτομέρειες όμως επί του θέματος, θα μάθετε από το Sport24.gr τις επόμενες μέρες. Πρώτα απ΄όλα όμως, είναι η αλλαγή σελίδας στην... ιστορία της ΑΕΚ!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ