ΑΕΚ

Τα είπαν ήδη Τίγρης - Μιλοβάνοβιτς, όπως αποκάλυψε το sport24.gr

Τα είπαν ήδη Τίγρης - Μιλοβάνοβιτς, όπως αποκάλυψε το sport24.gr

Σχεδόν μισή ημέρα μαζί πέρασαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όπως σας αποκάλυψε το sport24.gr

Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του επικεφαλής της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, στηνAegean, εκεί όπου «έκλεισε» η συμφωνία με τον «Μίλο», ενώ από εκεί συνέχισαν τη συζήτηση τους σε εστιατόριο, όταν και συνάντησαν και τον Βασίλη Δημητριάδη.

Ο γενικός αρχηγός της Ένωσης, μετά την ολοκλήρωση του γεύματος ξενάγησε τον Μιλάνοβιτς στα Σπάτα, με το Σέρβο τεχνικό διευυντή να αναχωρεί αύριο για Ισπανία. Ο ίδιος θα επιστρέψει για να εγκατασταθεί στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Μίλησε τηλεφωνικά με Δέλλα

Στην παρουσία του στην Αθήνα δεν ήταν εφικτό να γνωρίσει τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος παρακολουθεί εδώ και κάποιες ημέρες σεμινάρια προπονητικής στη Ρόδο

Ο προπονητής της Ένωσης, το διάστημα που βρίσκεται στο νησί για να πάρει το δίπλωμα προπονητικής,UEFAPro, είναι διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με τους υπεύθυνους της ομάδας και μαθαίνει όλες τις εξελίξεις.

Έτσι, με την ανακοίνωση συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μιλοβάνοβιτς, ο Κολοσσός έσπευσε να τηλεφωνήσει στον νέο τεχνικό διευθυντή για να του ευχηθεί καλό ξεκίνημα. Οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν από κοντά, με την επιστροφή του Δέλλα από τη Ρόδο, στα μέσα Ιουλίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ