ΑΕΚ

Τα είπαν Δέλλας - Αλνταΐρ

Τα είπαν Δέλλας - Αλνταΐρ
Δέλλας INTIME SPORTS

Το Sport24.gr, μέσω της συνέντευξης του Βραζιλιάνου στον Βασίλη Τεμπέλη, τους έφερε ξανά σε επαφή μετά από 12 χρόνια. Ο ρόλος του Αλνταΐρ ως ατζέντη και η πιθανή εμπλοκή του σε μεταγραφές της Ένωσης.

Ο Τραϊανός Δέλλας διάβασε συνέντευξη του άλλοτε διεθνούς Βραζιλιάνου αμυντικού και πρώην συμπαίκτη του, στο Sport24.gr και ζήτησε την επαφή. Ο Αλνταΐρ δραστηριοποιείται πλέον ως ατζέντης στην πατρίδα του και έχει πολύ καλή φήμη για τη δουλειά του

Η αγορά της Βραζιλίας βρίσκεται πρώτη στη λίστα των συζητήσεων της ΑΕΚ, ειδικά μετά το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Τραϊανός Δέλλας, με αφορμή τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Αλνταΐρ στο Sport24.gr, θέλησε και ζήτησε πληροφορίες ώστε να έρθει σε επαφή μαζί του, αφού έχουν υπάρξει συμπαίκτες κατά το παρελθόν στη Ρόμα.

Ο Κολοσσός εκτός από τα... παλιά που είχε να συζητήσει με τον Βραζιλιάνο για τη κοινή σεζόν τους στην Ιταλία τη σεζόν 2001-2002, θέλησε να μάθει από τον Αλνταΐρ αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα ενδιέφεραν την ΑΕΚ, αλλά και την άποψη του για εκείνους που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τσέκαρε στο ταξίδι του.

Μάλιστα, ο «Τράι» θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες έφερε σε επαφή τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ με τον πρώην ποδοσφαιριστή και πλέον ατζέντη. Άλλωστε με τον Μίλο έχει εξαιρετική συνεργασία και δεν θα ήθελε να θεωρηθεί ότι μπαίνει στα χωράφια του. Όλα γίνονται από κοινού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ