ΑΕΚ

Συζήτηση για το αγωνιστικό πλάνο

Συζήτηση για το αγωνιστικό πλάνο
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Ζήκος συζήτησαν στα γραφεία του προπονητικού για το πώς θα προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική.

Η χθεσινή (4/6) μέρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων αφιερώθηκε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο κάτω από την παρακολούθηση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Ωστόσο λίγο μετά το τέλος των δοκιμών οι τέσσερις άντρες οι οποίοι τον τελευταίο καιρό ασχολούνται με τον προγραμματισμό της νέας ΑΕΚ συζήτησαν για πολλές περιπτώσεις παικτών, που ενδεχομένως να καλύπτουν την αγωνιστική δράση της ομάδας τη νέα σεζόν.

Πέρα από τα μεταγραφικά οι Δέλλας, Λύμπε, Μπαγεβιτς και Ζήκος μίλησαν και για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι με την ομάδα και θέλουν να παραμείνουν και φέτος.

Ο Κουτρουμπής και ο Μητρόπουλος είναι δύο παίκτες που η ΑΕΚ τους χρειάζεται στο ξεκίνημα ανόδου προς την μεγάλη κατηγορία και αυτό το έχουν διαπιστώσει άπαντες στην ομάδα. Θα γίνουν συγκεκριμένοι χειρισμοί έτσι ώστε και οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές να μείνουν στην ομάδα αν και οι περιπτώσεις τους μοιάζουν δύσκολες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ