ΑΕΚ

Συνεχίζει τις επαφές ο Ντέμης

Συνεχίζει τις επαφές ο Ντέμης
Νικολαΐδης INTIME SPORTS

Η Γενική συνέλευση της 25ης Απριλίου πλησιάζει, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για το μέλλον της ΑΕΚ και να το αποδεικνύει με πράξεις. Συνεχίζει τα σχέδια του, με δημοσίευμα να αναφέρει πως είχε νέα επαφή με επιχειρηματία!

Από όπου και αν κοιτάξεις τις πληροφορίες που διαρρέουν, όλες οι "πηγές" οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα, στην επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη. Μάλιστα, βρισκόμαστε στο σημείο όπου ακόμα και οι στενοί του συνεργάτες το δηλώνουν δημόσια πως ήρθε η ώρα του για να επιστρέψει.

Μέσα σε όλα όσα κυκλοφορούν για σχέδια χρηματοδότησης, για τα διοικητικά, για το γηπεδικό για όλες τις κινήσεις του Ντέμη, ακόμα ένα δημοσίευμα αναφέρει επαφές του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ με επιχειρηματία για πιθανή επένδυση στους κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε εδώ για τις πολλές απουσίες που έχει η ΑΕΚ, ενόψει του σημερινού κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιαννενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων",ο Νικολαΐδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για δύο ημέρες και είχε επαφές με επιχειρηματία (ασχολείται με το Φυσικό Αέριο), προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να επενδύσει στην ΑΕΚ. Μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει, πως στην κουβέντα των δύο ανδρών, το κύριο θέμα ήταν για χορηγικό πακέτο ύψους 10 εκ. ευρώ.

Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται, αλλά το σίγουρο είναι ένα: Ο για την επιστροφή του Ντέμη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και ο μηδενισμός του χρόνου είναι πολύ κοντά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ