ΑΕΚ

Συνελήφθη ο Δημητρέλος

Συνελήφθη ο Δημητρέλος
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, συνελήφθη προσωρινά για τη μη καταβολή χρεών της Ένωσης προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 170 εκατ. ευρώ! Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα το πρωί 54χρονος ημεδαπός, διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας. Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ που όμως παρουσιάστηκε οικειοθελώς.

Το πρόσωπο είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης εταιρείας παρουσιάστηκε αυτοβούλως μετά από προφορική ενόχληση για τα χρέη της εταιρείας προς το Δημόσιο. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Ασφαλώς πρόκειται για δραματική εξέλιξη η οποία ίσως οδηγήσει την ΑΕΚ σε ένα ντόμινο εξελίξεων καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες κλήσεις παλαιότερων προέδρων ή διευθυνόντων συμβούλων ή τέλος πάντων όσων είχαν δικαίωμα υπογραφής τα προηγούμενα χρόνια και φέρουν ευθύνη για την καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Σαφώς περισσότερο από τον Ανδρέα Δημητρέλο

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

" Συνελήφθη, σήμερα (21-3-2013) το πρωί, 54χρονος ημεδαπός, ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 170.865.122,00 ευρώ".

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ γνώρισε εδώ και μέρες πως έχουν αρχίσει να κινούνται διαδικασίες σε βάρος του λόγω χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο (γι' αυτό και στο τελευταίο ΔΣ είχε μεταφέρει στα υπόλοιπα μέλη ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι παρών στη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για αύριο).

Πρόκειται για βεβαιωμένες οφειλές ύψους 4,5 εκατ. ευρώ που δεν δημιουργήθηκαν επί των ημερών του, αλλά αφορούν την περίοδο από το 2004 έως το τέλος του 2011 (μιας και οι ρυθμίσεις που είχαν γίνει δεν τηρήθηκαν). Ωστόσο, ως εν ενεργεία πρόεδρος της ομάδας, ο Δημητρέλος είναι ο πρώτος που καλείται να αντιμετωπίσει τις ποινικές ευθύνες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ