ΑΕΚ

Συνάντηση Νικολαΐδη, Παππά, Κούλη, Κανελλόπουλου

Συνάντηση Νικολαΐδη, Παππά, Κούλη, Κανελλόπουλου
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών της μετοχικής σύνθεσης της ΑΕΚ του 2004. Διαβάστε το τι συζητήθηκε και τις επόμενες τους κινήσεις.

Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα σε μέλη της μετοχικής σύνθεσης της ΑΕΚ του 2004 έγινε την Τρίτη (30/01) με άκρα μυστικότητα. Σε αυτή πήραν μέρος οι Νίκος Κούλης, Τάκης Κανελλόπουλος, Πέτρος Παππάς, Ντέμης Νικολαΐδης.

Το μενού της συζήτησης είχε το θέμα της Morgan Stanley και το δάνειο που πρέπει να αποπληρωθεί για να απελευθερωθούν οι μετοχές της, αλλά και τα χρέη που αναλογούν στον καθένα τους.

Επιπλέον συζήτησαν και τον τρόπο με τον οποίο θα αποπληρώσουν αυτά τα χρέη, αφού πρώτα γίνει η ανάλυση του ορκωτού λογιστή που θα δείξει και πόσα χρωστάει ο καθένας.

Η πρώτη συνάντηση με τον ορκωτό λογιστή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (01/02). Ενήμερος για ό,τι συζητήθηκε και θα συζητηθεί είναι και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος από την Αμερική όπου βρίσκεται έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συμμετέχει στις αποφάσεις που θα παρθούν.

Ενεργή συμμετοχή θα έχουν και οι Γκίκας, Γκούμας και Χατζηιωάννου (κατέχουν το 20% όλοι μαζί), οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους για το τι θα πράξουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ