ΑΕΚ

Συνάντηση Μαϊστόροβιτς - Μοράις για μεταγραφές

Συνάντηση Μαϊστόροβιτς - Μοράις για μεταγραφές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, επέστρεψε στην Αθήνα και είχε μεταγραφική συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Ζοζέ Μοράις.

Ο χρόνος στην ΑΕΚ πιέζει και γενικώς, πιέζει και ειδικώς. Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Δεκέμβρης και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Εκεί που είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη, να βγει η ΑΕΚ για… αγορές. Χωρίς πάντως προς το παρόν να φαίνεται να έχουν ληφθεί ξεκάθαρες αποφάσεις για τον αριθμό των μεταγραφών, αλλά και για τις θέσεις. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ως εκ θέσεως οφείλει, έχει αναλάβει να φτιάξει λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε εκτός Ελλάδας μέχρι και χθες (19/11).

Και σήμερα (20/11) ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ενημέρωσε τον Ζοζέ Μοράις, για τα αποτελέσματα του ταξιδιού αυτού. Ο Μαϊστόροβιτς συνάντησε τον Πορτογάλο τεχνικό και οι δυο άνδρες έβαλαν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό που θα πρέπει να γίνει, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αποφάσεις δεν ελήφθησαν. Άλλωστε είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες κι άλλες συναντήσεις… κορυφής στην ΑΕΚ. Με τον προπονητή, αλλά και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η διαδικασία που φαίνεται πως θα ακολουθηθεί, θα είναι να πάρει ο Μοράις τις τελικές αποφάσεις του για τις θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε ενίσχυση.

Κατόπιν θα ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις απ’ αυτές που έχει προτείνει ο Μαϊστόροβιτς και μετά από σύσκεψη και με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Ονόματα στην λίστα ήδη υπάρχουν. Ακόμα και αξιολογημένα. Όμως ακόμα ο Μοράις, δεν έχει κάνει τις οριστικές του εισηγήσεις. Κάτι πάντως, που δεν πρόκειται να αργήσει.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ