ΑΕΚ

Συμφωνία για Κωνσταντόπουλο

Συμφωνία για Κωνσταντόπουλο
INTIME SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι διοικήσεις των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια για την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα.

Μετά και την ολοκλήρωση του ΔΣ της Superleague ο πρόεδρος της Κέρκυρας Γιώργος Λιμπάντσης συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και πριν από λίγο έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην ΑΕΚ.

Πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και την Τρίτη (12/7) θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Έλληνα γκολκίπερ. Ο Dimi βρίσκεται στο Καρπενήσι για την προετοιμασία με την Κέρκυρα, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο νησί προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει.

Το Who is Who του "Dimi":

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1978 στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στις τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες Μέγας Αλέξανδρος και Αμπελόκηποι.

Το 1996 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στην Καλαμάτα, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, ενώ τη σεζόν 2000-01 δόθηκε δανεικός στο Αιγάλεω για να επιστρέψει πάλι στην Καλαμάτα το 2001-02.

Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην πορτογαλική Σπόρτιγκ Φαρένσε, στην οποία δεν μπόρεσε να καθιερωθεί και το 2003 πήγε στην Αγγλική Χάρτλπουλ Γιουνάιτεντ. Το 2007 μετακόμισε στην Κόβεντρι, παραχωρήθηκε για λίγο διάστημα στην Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Οκτώβριο του 2008 υπέγραψε ως δανεικός στη Σουόνσι, και αργότερα στην Κάρντιφ.

Την σεζόν 2009-2010 είχε πέντε συμμετοχές με την Κόβεντρι, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Φέτος είχε 31 συμμετοχές ως βασικός στην Κέρκυρα με την μια να είναι στο Κύπελλο, ενώ φόρεσε για πρώτη φορά τη γαλανόλευκη με τη συμμετοχή στον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής μας με την Μάλτα για τα προκριματικά του EURO 2012.

Μένει... Ελλάδα

Η ελληνοποίηση του ρόστερ καλά κρατεί καθώς μετά την ανανέωση του Κώστα Μανωλά για τα επόμενα τρία χρόνια, όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα έχει Έλληνα και κάτω από τα δοκάρια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ