ΑΕΚ

Συμφωνία για "Ελληνικό"

Συμφωνία για "Ελληνικό"

Υπογράφηκε η συμφωνία ανάμεσα στην ερασιτεχνική ΑΕΚ και την εταιρεία που θα αναλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου κι έτσι το "Ελληνικό" θα είναι το γήπεδο της Ένωσης για την επόμενη διετία.

Το πρωί της Παρασκευής ο Κώστας Νεστορίδης ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας όπου θα αναλάβει την ανακατασκευή του Ελληνικού σε ένα "κιτρινόμαυρο" μίνι ναό 22.000 θέσεων, προκειμένου να υπογράψει την σύμβαση για την έναρξη των έργων.

Μάλιστα τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα, με την προσθήκη των έξτρα εξεδρών καθώς και την παρέμβαση σε όλους τους χώρους του γηπέδου να βρίσκονται σε προτεραιότητα. Τα 22.000 κιτρινόμαυρα καθίσματα έχουν ήδη αγοραστεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να τοποθετηθούν στις καινούριες εξέδρες και το Ελληνικό να γίνει ένα μικρό κίτρινο παλατάκι.

Η υπογραφή λοιπόν του Κώστα Νεστορίδη αποτελεί την έναρξη των εργασιών ώστε σε διάστημα 2-3 μηνών το γήπεδο να είναι έτοιμο να καλωσορίσει την Ένωση παίζοντας μάλιστα εκεί τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια καθώς το πρωτάθλημα τηςFootball League2 αργεί ακόμα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ