ΑΕΚ

Συμφωνία ΑΕΚ - Ντρίνσιτς!

Συμφωνία ΑΕΚ - Ντρίνσιτς!

Το ΑΕΚ1924 αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα ανακοινώσει άμεσα και την απόκτηση του Ντρίνσιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Δικέφαλο. Απομένει να ξεκαθαριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Live Sport (η οποία σήμερα παρουσίασε το ενδιαφέρον για τον Ντρίσνιτς) ότι η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει και άλλες μεγάλες μεταγραφές, κάτι που επιβεβαιώνεται με την περίπτωση Νίκολα Ντρίνσιτς.

Το ΑΕΚ1924 πηγαίνει το ρεπορτάζ αρκετά πιο μπροστά, αποκαλύπτοντας ότι ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στο στόχαστρο της Ένωσης και το προηγούμενο καλοκαίρι, συμφώνησε τελικά με τους κιτρινόμαυρους και θα φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο!

Τώρα ή το καλοκαίρι;

Η μεταγραφή του θεωρείται «κλεισμένη», ωστόσο απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την τυπική ολοκλήρωσή της. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι το αν ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει αγωνίζεται από εφέτος στην ΑΕΚ ή αν θα μετακομίσει στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντρίσνιτς είναι 30 χρονών κατάγεται από το Μαυροβούνιο, έχει ύψος 1.81, παίζει στην μεσαία γραμμή και είναι διεθνής από το 2007. Εφέτος αγωνίζεται στην Παρτιζάν, έχοντας 25 ματς και τέσσερα γκολ.

Μάλιστα, οι Σέρβοι με σημερινά δημοσιεύματα γνωστοποίησαν επίσης το ενδιαφέρον της Ένωσης, με το ΑΕΚ1924 να αποκαλύπτει την συμφωνία.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ