ΑΕΚ

Συγκινήθηκαν και συγκίνησαν

Συγκινήθηκαν και συγκίνησαν
INTIME SPORTS

Η χαρά που πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο φιλικό κόντρα στην Λάρισα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Διαβάστε αναλυτικά.

Μπορεί η ΑΕΚ να έφυγε με την ισοπαλία από την Λάρισα, ωστόσο κανένας δεν ασχολήθηκε με το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς την παράσταση έκλεψαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από το τμήμα κ20 που αγωνίστηκαν στο ματς.

Η συγκίνηση που ένιωσαν οι ίδιοι ήταν πολύ μεγάλη, καθώς για πρώτη φορά είδαν τα ονόματά τους γραμμένα πίσω από την φανέλα και έζησαν στιγμές μέσα σε μια επαγγελματική ομάδα αντρικού επιπέδου.

Βέβαια, εκτός από τα έντονα συναισθήματα που ένιωσαν οι ίδιοι, το ίδιο συνέβη και με πολλούς ακόμα, όπως τις οικογένειές τους, τους προπονητές τους, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα, του τρόπου με τον οποίο πανηγυρίστηκε στα Σπάτα το γκολ του Ανδρέα Βλαχομήτρου, την ώρα που τα τμήματα των Ακαδημιών βρισκόταν εκεί για προπόνηση.

Μόλις ενημερώθηκαν για το γκολ και συγκεκριμένα για το ποιους το σημείωσε τα πρόσωπά όλων έλαμψαν, καθώς ένιωσαν ότι οι κόποι τους ανταμείβονται. Σχετικά με τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών σίγουρα τα συναισθήματά τους δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να περιγραφούν.

Καταλήγοντας, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι και οι φίλαθλοι της Ένωσης ενθουσιάστηκαν. Μπορεί να… χαλάστηκαν λίγο με την ισοπαλία, ωστόσο το γεγονός ότι είδαν έξι νέα παιδιά, επτά μαζί με τον Γροντή, από τα σπλάχνα της ΑΕΚ να αγωνίζονται και να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, τους γέμισε ελπίδα για όλα όσα θα ακολουθήσου τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ