ΑΕΚ

Σύμφωνησαν να τα... ξαναπούν

Σύμφωνησαν να τα... ξαναπούν
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Γκουστάβο Πογέτ και κατέληξαν πως οριστικές αποφάσεις θα παρθούν σε νέα συνάντηση, πιθανότατα μετά το τέλος και των playoffs.

Είναι γεγονός πως όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, τόσο καλύτερα θα είναι και για την ομάδα και για τον Γκουστάβο Πογέτ. Όμως από την άλλη μεριά, η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, δεν προσφέρεται για αποφάσεις. Πάντως ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε τη Δευτέρα (18/4) με τον μάνατζερ του Πογέτ.

Ήταν άλλωστε μια συνάντηση, που όπως ξεκαθαρίζεται, ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό. Και ήταν η πρώτη φορά που τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, που αφορούν το μέλλον του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΚ. Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και έγινε και σε καλό κλίμα, χωρίς ωστόσο να προκύψει οριστικό αποτέλεσμα.

Οι οριστικές αποφάσεις, θα παρθούν σε νέα συνάντηση η οποία θα γίνει πιθανότατα μετά το τέλος και των playoffs. Άλλωστε πλέον η πλευρά της ΑΕΚ έχει όλα τα δεδομένα για τις απαιτήσεις του Πογέτ αλλά και η πλευρά του Πογέτ έχει όλες τις σκέψεις της ΑΕΚ για τον προγραμματισμένο της επόμενης σεζόν. Η διοίκηση και ο Ουρουγουανός θα έχουν τον χρόνο να αξιολογήσουν τα δεδομένα και θα καθίσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι, πιθανότατα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, για να πάρουν οριστικές αποφάσεις.

Μάλιστα ήταν κοινή επιθυμία και της ΑΕΚ αλλά και του Πογέτ, να δώσουν την δεδομένη στιγμή προτεραιότητα στη ηρεμία της ομάδας και στη συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρέωσεις και όχι σε αποφάσεις για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πογέτ: "Προτιμώ να συγκεντρωθώ στο επόμενο ματς"
Ζητείται ψυχραιμία και ηρεμία
Η ΑΕΚ έχει προπονητή
Ούτε λέξη δεν είπε ο Πογέτ στους παίκτες της ΑΕΚ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ