ΑΕΚ

Στον Σγουρό ο Μελισσανίδης μαζί με τον Παππά!

Στον Σγουρό ο Μελισσανίδης μαζί με τον Παππά!
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Πέτρο Παππά θα συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ την Τρίτη (5/6) στις 10 το πρωί.

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα πάντα γύρω από το νέο γήπεδο και αυτό οφείλεται στον Δημήτρη Μελισσανίδη που θέλει περισσότερο από όλους την έναρξη των έργων για την "Αγιά Σοφιά".

Πάνω σε αυτό τον στόχο, είναι και η συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ με τον Γιάννη Σγουρό, συνοδεία του χρηματοδότη στο νέο γήπεδο Πέτρο Παππά. Όπως είναι φανερό, ο "Τίγρης", μια μέρα πριν από την επίσημη παρουσίαση των σχεδίων του γηπέδου, θέλει να τελειώσει τις λεπτομέρειες με την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΑΕΚ:

"Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 10.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των κ.κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, Πέτρου Παππά και Δημήτρη Ανδριόπουλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιάννη Σγουρό για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ