ΑΕΚ

Στον αέρα το δώρο του Πάσχα!

Στον αέρα το δώρο του Πάσχα!
INTIME SPORTS

Τραγική η κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην πληρωθούν τα δώρο του Πάσχα καθώς τα ταμεία της εταιρείας είναι… τρύπια. Μόλις 50.000 ευρώ υπάρχουν εκεί για υποχρεώσεις που ξεπερνούν τα 4-5 εκατ. ευρώ!

Έκτακτη σύσκεψη με το υπαλληλικό προσωπικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ περιελάμβανε σήμερα το πρόγραμμα του προέδρου της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλλου. Ενημέρωσε το προσωπικό για τη δυσκολία καταβολής δώρου για το Πάσχα κάτι για το οποίο βέβαια δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη η νυν διοικούσα αρχή.

Θα μάθουν αύριο αν θα υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστούν κάποια από τα 50.000 χιλιάδες ευρώ που έχουν απομείνει στο ταμείο της Ένωσης…

Όπως ήταν φυσικό, οι υπάλληλοι απογοητεύτηκαν διότι εξακολουθούν να βάζουν πλάτη, να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους παρά τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση στις πληρωμές (τους οφείλονται επίσης από 2 ως και 3 μηνιάτικα!) και να μην δημιουργούν προβλήματα, εν αντιθέσει με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας που γίνονται ιδιαίτερα φορτικοί προς τη διοίκηση και απαιτούν πληρωμές χρησιμοποιώντας ακόμα και το χαρτί της αδειοδότησης ως μέσο πίεσης!

Δεν είναι ψέμα να ισχυριστεί κανείς ότι η δυσκολία καταβολής του δώρου Πάσχα αλλά και οι καθυστερήσεις στις καταβολές μισθών οφείλονται σε ένα βαθμό και στις πιέσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που δεν δέχθηκαν όπως οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας να κάνουν λίγη υπομονή προκειμένου να πάρουν κάποια από τα χρήματα που μπήκαν μέσω του Ντέμη και οι υπάλληλοι της εταιρείας.

Βέβαια και εκείνοι το συμφέρον τους εξετάζουν και ασφαλώς δεν φέρουν την καίρια ευθύνη για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει παρατήσει την ΑΕΚ η αμέτοχη παρέα του 2004, αρνούμενη να αποπληρώσει τα χρέη που δημιουργήθηκαν επί των ημερών της (αλήθεια που είναι εκείνες οι 50.000 ευρώ κ. Κανελλόπουλε;).

Εσείς διαβάστε για το νέο πρόβλημα που προέκυψε με το πρόστιμο 3 εκ. ευρώ από την εφορία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ