ΑΕΚ

Στο TATOI CLUB η παρουσίαση Μελισσανίδη

Στο TATOI CLUB η παρουσίαση Μελισσανίδη

Τελικά μετά τις ασφυκτικές πιέσεις της ΕΛ.ΑΣ, για την διεξαγωγή της εκδήλωσης στο Μικρολίμανο, η ΑΕΚ με ανακοίνωση της άλλαξε την μέρα και το μέρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ - Τμήμα Ποδοσφαίρου ανακοινώνειότι με επιστολή που της εστάλη από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να αποφευχθούντυχόν επεισόδια,η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο στον Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και ώρα 12.00 στο TATOI CLUB, Ερυθραίας 186 στη Βαρυμπόμπη.

Κόκκινο της ΕΛ.ΑΣ για Μικρολίμανο

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (8/7), όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr, οι Αρχές πίεζαν την πλευρά της ΑΕΚ να αλλάξει τοποθεσία διεξαγωγής της επίσημης παρουσίασης της διοίκησης της ΑΕΚ και των καρτών διαρκείας. Η αρχική επιλογή, το Μικρολίμανο, δημιούργησε φόβους στην ΕΛ.ΑΣ για επεισόδια.

Μετά από επικοινωνία που είχε η Αστυνομία με την ΑΕΚ, τονίστηκε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Με την απόφαση αυτή και ο Ναυτικός Όμιλος, είχε επαφή με την ΑΕΚ για αναβολή της εκδήλωσης.

Μετά και τις συγκεκριμένες διαβουλεύσεις, η ΑΕΚ έψαξε άμεσα για νέο μέρος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την συγκεκριμένη εκδήλωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ