ΑΕΚ

Στίπιτς: "Έμεινε ο Κρισάντους, διότι ζητούσε χρήματα η ΑΕΚ"

Στίπιτς: "Έμεινε ο Κρισάντους, διότι ζητούσε χρήματα η ΑΕΚ"
Κρισάντους INTIME SPORTS

Ευθύνες στην ΑΕΚ για τη μη αποχώρηση του Μακόλεϊ Κρισάντους επέρριψε ο μάνατζερ του Νιγηριανού επιθετικού, Γκόρντον Στίπιτς. Το "παράθυρο" που υπάρχει για τον Φλεβάρη.

Στη SportDay μίλησε ο μάνατζερ του Μακόλεϊ Κρισάντους και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν προχώρησε το deal με την Πονφεραντίνα και ως εκ τούτου ο Νιγηριανός επιθετικός παρέμεινε τελικά στο ρόστερ της ΑΕΚ.

"Ο Μακόλεϊ είναι το καλύτερο παιδί και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ρωτήστε όποιον θέλετε στην ΑΕΚ. Του είπαν να αποχωρήσει από την ομάδα και είπε ΟΚ. Το πρόβλημα ήταν και γι αυτό μένει ο παίκτης στην ΑΕΚ, ότι το κλαμπ ζητούσε χρήματα.

Δεν άφηνε τον παίκτη ελεύθερο, αλλά μόνο με μεταγραφή. Υπήρχε ενδιαφέρον από πέντε συλλόγους. Μεταξύ των οποίων από την Καϊζερσλάουτερν, την Έλτσε και εντονότατο από την Πονφεραντίνα. Αλλά δεν έγινε κάτι και ο Μακόλεϊ θα μείνει στην ΑΕΚ για τον λόγο που σας είπα. Επειδή το κλαμπ ζητούσε χρήματα", ανέφερε ο Γκόρντον Στίπιτς

Από 'κει και πέρα, είπε πως ο πελάτης του μπορεί να βρει ομάδα σε Ουκρανία ή Κίνα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου: "Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις χώρες. Αλλά ξαναλέω θα γίνει κάτι μόνο αν μείνει ελεύθερος. Αλλιώς θα μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου λήγει το συμβόλαιό του και μετά θα δούμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ