ΑΕΚ

Στήριξη Παππά σε Μανόλο

Στήριξη Παππά σε Μανόλο
INTIME SPORTS

Δείπνο παρέθεσαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης με τη συμμετοχή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πέτρου Παππά, στον Μανόλο Χιμένεθ, εκφράζοντας έτσι τη στήριξη προς το πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού.

Σίγουρα τον τελευταίο καιρό υπήρχαν αρκετές φήμες σχετικά με το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον κιτρινόμαυρο πάγκο και κατά πόσον είχε τη στήριξη της διοίκησης για να προχωρήσει στη δημιουργία νέας ομάδας, αρχή γενομένης από το καλοκαίρι.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν στην πιάτσα μέχρι και σενάρια αντικατάστασης του πρώην τεχνικού της Σεβίλης από τον Έλληνα συνάδελφο του, Σάκη Τσιώλη. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως δεν ισχύουν, το αντίθετο μάλιστα μετά και την κίνηση της διοίκησης το βράδυ της Τρίτης (22/2), προς τον κ. Χιμένεθ.

Προβληματισμός για το μέλλον

Ο προβληματισμός του τεχνικού της ΑΕΚ ήταν έντονος τον τελευταίο καιρό σχετικά με το κατά πόσο θα ήταν η διοίκηση έτοιμη να ανταπεξέλθει στο πλάνο που είχαν συζητήσει το καλοκαίρι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μανόλο Χιμένεθ τόνιζε πως "σε μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια, θέλω να μείνω" και μάλιστα στην τελευταία του συνέντευξη στα Σπάτα πρόσθεσε για πρώτη φορά και το "πολλά χρόνια".

Σίγουρα το δείπνο με τη συμμετοχή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, άφησε ικανοποιημένο τον Χιμένεθ, που έλαβε την απάντηση στην ερώτηση που τον προβλημάτιζε. Παρόλα αυτά, από τα λόγια έως τις πράξεις, υπάρχει δρόμος αλλά δεν αμφισβητείται η κίνηση της διοίκησης.

Παρουσία Παππά

Παρουσία του Πέτρου Παππά, μαζί με τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη και τους Κωνσταντίνο Καπετανάκη, Χάρη Κοσμάτο και Μάκη Κασνακίδη, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακούσει από τα "κεφάλια" της διοίκησης πως τον πιστεύουν και στηρίζουν τον ίδιο και το έργο του.

Στο τραπέζι συζητήθηκαν όλα τα θέματα γύρω από την ομάδα με τους διοικούντες να τονίζουν στον Ισπανό, πόσο σημαντική είναι η επίτευξη των δύο εναπομεινάντων στόχων (Κύπελλο + προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ)

Στο παρασύνθημα της συγκεκριμένης βραδιάς, δεν αποκλείεται να σημαίνει από πλευράς Πέτρου Παππά, μεγαλύτερη οικονομική στήριξη για το ερχόμενο καλοκαίρι, εκεί που σίγουρα θα πρόκειται για το πιο κρίσιμο στην ιστορία της ΑΕΚ! Επένδυση και πρωταγωνίστρια ξανά, ή συντήρηση και... μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ