ΑΕΚ

Στήριξε την αποχή των παικτών της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

Στήριξε την αποχή των παικτών της ΑΕΚ ο Κωστένογλου
INTIME SPORTS

Σε φιάσκο εξελίχτηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες αποφάσισαν αποχή, ως μέσο αντίδρασης προς τη διοίκηση για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από την ίδια και τους μετόχους. Στήριξη στους παίκτες από Κωστένογλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχει προαναγγείλει την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας για σήμερα Δευτέρα, αλλά κανόνισε χωρίς τους... ποδοσφαιριστές που είχαν αντίθετη άποψη και σωστά αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές μαζεύτηκαν μετά το τέλος της προπόνησης και ψήφισαν για την συγκεκριμένη αντίδραση προς την ΠΑΕ. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και απφασίστηκε αποχή από την εκδήλωση ως διαμαρτυρία για την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες εδώ και αρκετούς μήνες.

Τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ δούλεψαν γρήγορα, ενημερώνοντας μέσο του γραφείου Τύπου πως σέβεται την απόφαση των παικτών και η γιορτή αναβάλλεται με πιθανότερη ημερομηνία, μετά την έλευση του νέου έτους.

Κοντά στους παίκτες του ο Κωστένογλου

Υπέρ της απόφασης των ποδοσφαιριστών τάχθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο την στήριξη προς τους παίκτες του.

"Ότι αποφασίσετε εγώ θα το στηρίξω, αν δεν πάτε δεν θα πάει ούτε το τεχνικό τιμ", είπε στους παίκτες ο τεχνικός της ομάδας, μια κίνηση που αποδεικνύει περίτρανα το οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ