ΑΕΚ

Στην κόψη του ξυραφιού με Βράνιες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Την ίδια στιγμή που Βέλγοι και Βόσνιοι επιμένουν πως κλείνει η μεταγραφή του Βράνιες, η Άντερλεχτ δεν κάνει το τελευταίο βήμα που απαιτείται για να κλείσει η συμφωνία με την ΑΕΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Αν πιστέψει κανείς τους Βέλγους και όσα γράφουν τα ΜΜΕ τους, ο Όγκνιεν Βράνιες θα βρίσκεται την Πέμπτη (21/6) στην πρώτη συγκέντρωση της Άντερλεχτ για τη νέα σεζόν. Αν πάλι βασιστεί κάποιος σε νυχτερινό δημοσίευμα στη Βοσνία, ο αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στις Βρυξέλλες.

Όμως για να μπορούν όλα αυτά να ισχύσουν, θα έπρεπε η ΑΕΚ να είχε δώσει τα χέρια με την Άντερλεχτ. Και για να μπορούσαν να φτάσουν οι δυο πλευρές στην συμφωνία, θα έπρεπε να είχαν κάνει οι Βέλγοι ένα τελευταίο βήμα. Μια ακόμα πιο βελτιωμένη οικονομικά πρόταση, που θα ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια. Κάτι που ακόμα η Άντερλεχτ δεν έχει κάνει.

Με λίγα λόγια η υπόθεση της μεταγραφής του Βράνιες, είναι κοντά στο κλείσιμο. Αλλά δεν έχει κλείσει. Ίσως μάλιστα να βρίσκεται ακόμα και στην κόψη του ξυραφιού. Διότι υπάρχουν ενδείξεις πως οι Βέλγοι είναι διστακτική σε μια νέα, ακόμα υψηλότερη προσφορά προς την ΑΕΚ.

Κατά μια άλλη εκδοχή, η Άντερλεχτ δυσκολεύεται να καταβάλει άμεσα το 60% του ποσού της συμφωνίας. Κάτι για το οποίο πρώτοι οι Βέλγοι έγραψαν. Από την άλλη μεριά, δεν υπάρχει και ένδειξη πως η Άντερλεχτ αποσύρεται από την υπόθεση. Ενώ αν ισχύει το βοσνιακό δημοσίευμα περί ταξιδιού του Βράνιες στις Βρυξέλλες, αυτό θα έχει να κάνει με μέσο πίεσης προς την ΑΕΚ.

Βεβαίως αυτό που η Ένωση ευθύς εξ αρχής έχει καταστήσει σαφές, είναι πως δεν "καίγεται" για να κλείσει αυτή η μεταγραφή. Εξ ου και δεν δείχνει απολύτως καμία διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της και περιμένει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο η Άντερλεχτ την προσφορά της.

Είναι δεδομένο πως αν η ΑΕΚ ικανοποιηθεί οικονομικά, θα παραχωρήσει τον Βράνιες. Και θα ψάξει στην αγορά αντικαταστάτη για το κέντρο της άμυνας. Αν όμως δεν προχωρήσει τελικά η μεταγραφή του Βόσνιου στην Άντερλεχτ, θα κρατήσει τον παίκτη. Πάντως σε κάθε περίπτωση, η «μπάλα» παραμένει στο… γήπεδο των Βέλγων, για να προχωρήσουν ή όχι την υπόθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ