ΑΕΚ

Στη λίστα της ΑΕΚ Μαρτσάκης και Χατζηησαΐας

Στη λίστα της ΑΕΚ Μαρτσάκης και Χατζηησαΐας
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στην λίστα των μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ βρίσκονται ο Στέφανος Μαρτσάκης από τον Πλατανιά και ο νεαρός ταλαντούχος Δημήτρης Χατζηησαΐας από την Γλυφάδα

Μπορεί στο... μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ να βρίσκονται ονόματα ποδοσφαιριστών που κάνουν γκελ στον κόσμο και μπορούν να κάνουν την διαφορά με το καλημέρα, αλλά ολόκληρο το ρόστερ δεν θα γεμίσει μόνο από την συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών.

Η λίστα είναι μεγάλη, καθώς μιλάμε για δημιουργία νέου ρόστερ από την αρχή και μέσα σε αυτή την λίστα υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να καλύψουν θέσεις με επιτυχία αλλά και ταλέντα που θα μπορέσει η ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί. Δυο από αυτές τις περιπτώσεις θα εξετάσουμε παρακάτω...

Ο Μαρτσάκης από τον Πλατανιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του 23άχρονου άσου Στέφανου Μαρτσάκη από τον Πλατανιά. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και δεύτερο φορ.

Φέτος έπαιξε σε δέκα παιχνίδια (κυρίως στον πρώτο γύρο) με 336 λεπτά χρόνου συμμετοχής. Είναι γρήγορος με καλή τεχνική, αλλά υστερεί στην τελική προσπάθεια. Στον Πλατανιά ήταν στη "μαύρη" λίστα του Άγγελου Αναστασιάδη καθώς δεν τον υπολόγιζε ο έμπειρος τεχνικός.

Από την ομάδα του Ρέστη, ο Χατζηησαΐας

Γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου το 1992, ο αμυντικός της ΓλυφάδαςΔημήτρης Χατζηησαΐας, προτάθηκε στην Ένωση και η περίπτωση του εξετάζεται. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και πέρυσι έπαιξε συνολικά 20 παιχνίδια.

Στη λίστα της ΑΕΚ Μαρτσάκης και Χατζηησαΐας

Λόγω ύψους (είναι στα 1,93) ξεχωρίζει στον χώρο του κέντρου της άμυνας και φυσικά το όπλο του είναι το ψηλό παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γλυφάδα ΑΟ είναι η ομάδα του Βίκτωρα Ρέστη, φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προτάθηκαν και εξετάζονται από την ΑΕΚ, καθώς θεωρούνται καλές περιπτώσεις για το μέλλον και ειδικότερα για τις δύο χαμηλές κατηγορίες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ