ΑΕΚ

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Κίκε Φλόρες!

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Κίκε Φλόρες!

Η περίπτωση του Κίκε Φλόρες προστέθηκε στη λίστα με τους προπονητές που εξετάζει η ΑΕΚ για την άκρη του πάγκου της και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό.

Η ΑΕΚ αναζητά προπονητή για την άκρη του πάγκου της, ώστε να διαδεχτεί τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν και ανέλαβε την Μπέτις. Ο Στέλιος Μανωλάς αποτελεί λύση ανάγκης ως το τέλος της σεζόν και στην Ένωση ψάχνουν άμεσα για λύση.

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Κίκε Φλόρες και σύμφωνα με τη "Live Sport" η περίπτωση του Ισπανού τεχνικού προστέθηκε σε αυτές που εξετάζει η Ένωση. Ο προπονητής της Γουότφορντ θα αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν και το ματς με τη Σάντερλαντ θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο της.

Ο 51χρονος ανέλαβε την ομάδα πέρυσι και την οδήγησε στην παραμονή στην κατηγορία χωρίς να κινδυνέψει, αλλά δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η αψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του.

Στην ΑΕΚ βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό. Στη Γουότφορντ είχε υπογράψει έναντι 800.000 ευρώ ετησίως και αυτό το ποσό μπορεί να του το δώσει η ελληνική ομάδα.

Ο Φλόρες ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και μετέπειτα δούλεψε σε Χετάφε (εις διπλούν), Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης (πήρε το Europa League το 2010) και Αλ Αΐν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ