ΑΕΚ

Στα Χάνια και ο Μελισσανίδης

Στα Χάνια και ο Μελισσανίδης
INTIME SPORTS

Τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, αναμένουν στο Πήλιο οι άνθρωποι του δικεφάλου. Έως το Σάββατο (16/8) η άφιξη του. Μεταγραφική κουβέντα με Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να βρεθεί για λίγο κοντά στην ομάδα της ΑΕΚ προκειμένου να πάρει την... δόση του καθώς ως γνωστόν του αρέσει να διακόπτει τις καλοκαιρινές του διακοπές για να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου θα βρεθεί στο Ξενοδοχείο της ομάδας, θα παρακολουθήσει από κοντά μία ή δύο προπονήσεις και την Κυριακή θα αναχωρήσει, αφού δει από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού και το φιλικό με τη Νίκη Βόλου.

Μεταγραφικό... τετ α τετ

Όπως είναι φυσιολογικό, με την άφιξη του "Τίγρη" θα υπάρξει και μεταγραφική συζήτηση ανάμεσα στον Εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον τεχνικό διευθυντή, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον προπονητή της ομάδας.

Η Ένωση δεν βιάζεται για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τις κινήσεις, όποιες και όσες είναι αυτές, αλλά όσο περνάει η προετοιμασία ο "Μίλο" σε συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα βγάζουν συμπεράσματα για το τι πρέπει να κάνουν...

Ο Μελισσανίδης θα έχει συνεργασία με τους Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς, Δέλλα και μετά τον αγώνα με την Νίκη αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τις μεταγραφές που θα κάνει ακόμη η ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ