ΑΕΚ

Στα Σπάτα και οι Ακαδημίες της ΑΕΚ

Στα Σπάτα και οι Ακαδημίες της ΑΕΚ

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ θα έχουν το δικό τους σπίτι. Η εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή του τρίτου γηπέδου στα Σπάτα ενημέρωσε τους υπεύθυνους των Ακαδημιών ότι σε ένα μήνα το γήπεδο θα είναι έτοιμο.

Από την εποχή ίδρυσης τους οι Ακαδημίες της ΑΕΚ, περιπλανιόντουσαν δεξιά και αριστερά και όλοι οι υπεύθυνοι παρακαλούσαν για μια σταθερή έδρα. Πλέον μέσα στο Σεπτέμβριο οι Ακαδημίες του δικεφάλου θα έχουν την δική τους στέγη.

Αυτό άλλωστε είναι το Α και το Ω σύμφωνα με όλους όσους έχουν αναλάβει πλέον την ομάδα. Ο Άκης Ζήκος βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ενημερωθεί ότι σε περίπου ένα μήνα το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα θα είναι έτοιμο και έτσι τα τμήματα Υποδομής θα είναι πλέον στεγασμένα.

Αρχές Σεπτεμβρίου το αργότερο οι πιτσιρικάδες της Ένωσης θα γυμνάζονται και θα αγωνίζονται δίπλα στην πρώτη ομάδα, βάζοντας ως στόχο κάποια μέρα να ανέβουν και εκείνη στο ανδρικό τμήμα, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πρόκειται για μια τεράστια κίνηση που αναμένεται να λύσει τα χέρια των υπευθύνων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ως λάτρης του Έλληνα ποδοσφαιριστή, έτρεξε τις όποιες διαδικασίες προκειμένου τα παιδιά της ΑΕΚ να μπορούν να δουλεύουν ως επαγγελματίες από τις μικρές ηλικίες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ