ΑΕΚ

Σκέψεις για προετοιμασία στο εξωτερικό

Σκέψεις για προετοιμασία στο εξωτερικό
INTIME SPORTS

Οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στα Σπάτα βρίσκονται σε εξέλιξη και στην ΑΕΚ βάζουν σιγά σιγά σε τάξη τις εκκρεμότητες και όλα όσα χρειάζονται να γίνουν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με το βασικό στάδιο της προετοιμασία να αποτελεί μείζον θέμα.

Μπάγεβιτς και Δέλλας βρίσκονται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο και δοκιμάζουν ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, ωστόσο στα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και αυτό έχει να κάνει με το μέρος που θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Το γεγονός ότι η Ένωση θα έχει αρκετούς νέους παίκτες και η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή, σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος για να «δέσουν» οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους αλλά και να βελτιωθούν εκεί που είναι αδύναμοι.

Γι αυτόν τον λόγο υπάρχει σκέψη η προετοιμασία να διαρκέσει δύο μήνες και εκτός από το διάστημα που οι προπονήσεις θα γίνονται στα Σπάτα, η ομάδα να μεταβεί στο εξωτερικό καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις των προπονητικών κέντρων δεν έχουν μεγάλες διαφορές από αυτά στην Ελλάδα.

Οι αποφάσεις θα παρθούν μέσα στο επόμενο διάστημα όταν και θα οριστεί η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ