ΑΕΚ

Σκέψεις για αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα στην ΑΕΚ

Σκέψεις για αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια έκανε την Πέμπτη (13/10) την πρώτη του δοκιμή για το ματς με την Λάρισα, δοκιμάζοντας αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα.

Είναι και γεγονός πως μέχρι και χθες (12/10) ο Τιμούρ Κετσπάγια ούτε ήξερε ακριβώς ποιούς παίκτες θα έχει ετοιμοπόλεμους για το ματς με την Λάρισα, ούτε και τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Σήμερα (13/10) το τοπίο ξεκαθάρισε, οι δυο διεθνείς μπήκαν στους κανονικούς ρυθμούς και ο τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε επί χόρτου τις πρώτες αγωνιστικές σκέψεις που έχει σχεδιάσει επί χάρτου. Ο Κετσπάγια έδειξε πως σκέφτεται να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στα δυο τελευταία ματς στην μεσαία γραμμή, αλλάζοντας το σχήμα.

Με δεδομένη βέβαια και την απουσία του Σιμόες. Εκείνο που δοκίμασε σήμερα ο Κετσπάγια, είναι τριάδα στο κέντρο, με τον Γιόχανσον ως "κόφτη" και τον Μάνταλο με τον Μπακασέτα σε ρόλους εσωτερικών χαφ. Ενώ στην επίθεση δοκίμασε στην κορυφή τόσο τον Αραβίδη όσο και τον Αλμέιδα χρησιμοποιώντας περισσότερο τον Έλληνα στράικερ και λιγότερο τον Πορτογάλο. Ενώ στα δυο άκρα της επίθεσης δοκίμασε τους Χριστοδουλόπουλο και Πλατέλλα.

Αυτή βεβαίως ήταν η πρώτη δοκιμή. Υπάρχουν ακόμα τρεις προπονήσεις μέχρι και το ματς στη Λάρισα και δεν αποκλείεται ο Κετσπάγια να δοκιμάσει και άλλα πράγματα. Πάντως σήμερα φανέρωσε την πρώτη του σκέψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιόχανσον: "Εκπληκτικός σκόρερ ο Μπεργκ"
Μπήκε ο Ντίντακ στις προπονήσεις της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ