ΑΕΚ

Σίσιτς: "Συγνώμη, πάω στην ΑΕΚ"

Σίσιτς: "Συγνώμη, πάω στην ΑΕΚ"
Σίσιτς INTIME SPORTS

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr ο Μίρνες Σίσιτς, αποχαιρέτησε το βράδυ της Πέμπτης τους ανθρώπους του ΟΦΗ στους οποίους τόνισε πως δεν θα συνεχίζει στην Κρητική ομάδα γιατί θα πάει στην ΑΕΚ!

Πριν περίπου 10 μέρες, ο Σλοβένος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που είχε μείνει ελεύθερος, είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον τότε πρόεδρο της Κρητικής ομάδας, Κώστα Κλάδο. Οι αλλαγές όμως στο διοικητικό των "ασπρόμαυρων" έβαλε την συμφωνία στο ψυγείο.

Η αδυναμία του νέου προέδρου του ΟΦΗ να προχωρήσει στα όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, έφτασε στο σημείο ο Σίσιτς να παραμένει μεν στην Κρήτη αλλά να κοιτάει άλλες περιπτώσεις για το μέλλον του.

"Πάω στην ΑΕΚ"

Τέλικά αυτή η πρόταση φαίνεται πως ήρθε από την Ένωση, καθώς ο 31χρονος πλάγιος το βράδυ της Πέμπτης (2/8), αποχαιρέτησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ και φέρεται να είπε: "Σας ευχαριστώ για όλα, αλλά δεν θα συνεχίσω. Φεύγω και πάω στην ΑΕΚ".

Εάν προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, τότε θα πρόκειται για την δεύτερη προσθήκη της ΑΕΚ από την λίστα των άνω 24 ετών ανεξαρτήτου εθνικότητας, καθώς η πρώτη είναι αυτή του Γιάγκο και πλέον απομένει ακόμα μια για το ρόστερ του δικεφάλου.

Από εκεί και πέρα, λόγω και της τιμωρίας η ΑΕΚ θα μπορεί να αποκτήσει όσους παίκτες θέλει από 24 χρονών και κάτω και μόνο Έλληνες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ