ΑΕΚ

Σιμόες, Αλμέιδα και Τζιμπούρ

Σιμόες, Αλμέιδα και Τζιμπούρ

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με τους Αντρέ Σιμόες, Ούγκο Αλμέιδα και Ράφικ Τζιμπούρ να είναι στο επίκεντρο. Διαβάστε τις εξελίξεις στις τρεις περιπτώσεις.

Ο Αντρέ Σιμόες παρά το γεγονός ότι πολιορκείται από τους "μεγάλους" της Πορτογαλίας και τη Σεβίλλη φαίνεται ότι έχει κάνει την επιλογή του και θα φορά τη φανέλα της Ένωσης από το καλοκαίρι.

Όσον αφορά στην επίθεση βασικός στόχος είναι ο Ούγκο Αλμέιδα, αν και η περίπτωση αναγνωρίζεται ως δύσκολη, με το όνομα του Ραφικ Τζιμπούρ να έχει επιστρέψει στο προσκήνιο.

Κλειδώνει του Σιμόες

Ο Πορτογάλος χαφ δέχεται συνέχεια προτάσεις από ομάδες, ωστόσο έχει κάνει την επιλογή του και από το καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Είναι γεγονός ότι στην ΑΕΚ, μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προσπάθησαν πολύ για να τον πείσουν να μετακομίσει στην Ελλάδα και φαίνεται ότι τα κατάφεραν, καθώς ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για το καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος μέσος, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από την Ένωση, ωστόσο έχει απορρίψει όποιο σύλλογο έχει χτυπήσει την πόρτα της Μορεϊρένσε για να τον κάνει δικό της, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ.

Για τον Σιμόες υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Πόρτο, την Μπενφίκα και τελευταία από τη Σεβίλλη και παρά το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι ήθελαν να... ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιο του από τον Ιανουάριο, ο ίδιος αποφάσισε να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι στην ΑΕΚ.

Ούγκο, ο απόλυτος στόχος για μεγάλη ΑΕΚ

Βασική προτεραιότητα των Κιτρινόμαυρων είναι η απόκτηση του 30χρονου Πορτογάλου, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει ρίξει όλη του την προσοχή στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μπορεί το όνομα του Ράφικ Τζιμπούρ να επέστρεψε δυνατά στο προσκήνιο το τελευταίο 24ώρο, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν βάλει στόχο τον Ούγκο Αλμέιδα και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, μέχρι να εξαντλήσουν της πιθανότητες της μεταγραφής του στην ομάδα.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση και είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση με τον Αλμέϊδα, ο οποίος το μόνο... θέμα που αντιμετωπίζει είναι ότι η Ένωση αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, την ίδια στιγμή που έχει προτάσεις και από άλλους μεγάλους συλλόγους.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ «τρέχει» το θέμα και στην Ένωση θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν το «μπαμ» με την απόκτηση του, βάζοντας τις βάσεις για μια ισχυρή ομάδα με την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

ΑΕΚ και Τζιμπούρ, το φλερτ συνεχίζεται

Ο Αλγερινός επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ και έχει στείλει εδώ και καιρό σήμα στην ΑΕΚ για την επιστροφή του. Το μεγάλο «μπαμ» για την επίθεση ψάχνουν οι Κιτρινόμαυροι που σκέφτονται ξανά την περίπτωση του

Μπορεί στην Ένωση να προχωρούν για το μεγάλο «κόλπο» με τον Αλμέιδα, ωστόσο η περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ εμφανίστηκε ξανά στη λίστα των Κιτρινόμαυρων.

Ο «τρομοκράτης» έκανε ξανά κινήσεις ώστε να προσεγγίσει τους Κιτρινόμαυρους, δείχνοντας ότι το κλίμα στην Κύπρο δεν τον σηκώνει και προτεραιότητα του είναι να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο

Ο Αλγερινός έχει... τονίσει ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ άνευ όρων και στην Ένωση δεν του έχουν κλείσει την πόρτα, καθώς το όνομα του θα μπορούσε να αποτελέσει τη... δυνατή μεταγραφή που ψάχνει η ομάδα.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ