ΑΕΚ

Σίγουρος μόνο ο Γιακουμάκης

Σίγουρος μόνο ο Γιακουμάκης

Από τους τέσσερις σέντερ φορ στο ρόστερ της ΑΕΚ μόνον ο... πέμπτος, Γιώργος Γιακουμάκης, είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν. Το Sport24.gr αναλύει.

Στην θέση του καθαρόαιμου σέντερ φορ, η ΑΕΚ έχει πληρότητα στο φετινό ρόστερ. Τουλάχιστον αριθμητικά. Και ειδικά μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ΑΕΚ διαθέτει συνολικά τέσσερα φορ. Αριθμός επαρκής, για μια ομάδα που συνήθως παίζει με σχήμα που έχει έναν επιθετικό στην κορυφή του.

Το παράδοξο με τους σέντερ φορ που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ, είναι πως ο μόνος σίγουρος για τη νέα σεζόν, είναι αυτός που έχει κλείσει τον Γενάρη, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα. Για τους τέσσερις επιθετικούς που φορούν τώρα τα κιτρινόμαυρα, όλα είναι ανοικτά για το μέλλον τους στην Ένωση. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ

Οι δυο από τους τέσσερις φορ του ρόστερ της ΑΕΚ, μένουν τυπικά ελεύθεροι στις 30 του προσεχή Ιούνη. Το συμβόλαιο τόσο του Τόμας Πέκχαρτ, όσο και του Χρήστου Αραβίδη, λήγουν στο τέλος της φετινής σεζόν. Τα δεδομένα στις δυο περιπτώσεις, τα έχετε ήδη διαβάσει στοSport24.gr.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν κάποιος εκ των δυο ή και οι δυο ή κανένας εκ των δυο, θα φορά τα κιτρινόμαυρα και τη νέα. Ο Πέκχαρτ πάντως μετρά μέχρι τώρα 9 γκολ σε 21 ματς πρωταθλήματος και ο Αραβίδης 3 σε 12.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ

Η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο τον περασμένο Γενάρη, αποδείχθηκε κίνηση ματ από την ΑΕΚ. Υπό την έννοια πως έχει παίξει καταλυτικό ρόλο ο Αργεντινός φορ, στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και κυρίως στην αποτελεσματικότητα της. Μετρά άλλωστε 3 γκολ σε οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλα 5 στο κύπελλο.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ζήτημα για την ΑΕΚ, είναι πως ο Αραούχο είναι δανεικός από την Λας Πάλμας, μέχρι και το καλοκαίρι. Είναι δεδομένο πως στην Ένωση θα δώσουν μάχη μέχρις…εσχάτων προκειμένου να κρατήσουν τον Αργεντινό φορ, έστω και με επέκταση δανεισμού για ακόμα έναν χρόνο. Αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο "ΓΡΙΦΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΕΪΔΑ

Η αλήθεια είναι πως η μεταγραφή του Ούγκο Αλμέιδα, ήταν μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της ΑΕΚ στην φετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε μεγάλο διάστημα αφλογιστίας, όπως και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Άλλωστε έχει να αγωνιστεί από τις αρχές του Μάρτη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με βάση την εικόνα που έδειξε στην φετινή σεζόν και το γεγονός πως πλέον "περπατά" στα 33 του χρόνια, το μέλλον του στην ΑΕΚ είναι μάλλον "θολό". Ωστόσο ο Αλμέιδα δεσμεύεται μ' έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ένωση. Επομένως και αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Γι αυτό και το μέλλον του Πορτογάλου στην ΑΕΚ είναι γρίφος.

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Αν υπάρχει ένας σέντερ φορ που σίγουρα την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ, είναι αυτός που δεν έχει ακόμα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποκτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη από τον Πλατανιά. Όμως στην ΑΕΚ θα ενσωματωθεί από το καλοκαίρι. Ο Γιακουμάκης κάνει μια εξαιρετική σεζόν, έχει πετύχει 11 γκολ σε 24 ματς πρωταθλήματος και είναι ο πρώτος Έλληνας σκόρερ του πρωταθλήματος. Και φυσικά στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά στο ταλέντο του 22χρονου φορ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ