ΑΕΚ

Σιγουριά Αδαμίδη για Λύμπε και Δέλλα

Σιγουριά Αδαμίδη για Λύμπε και Δέλλα
INTIME SPORTS

Την βεβαιότητά του πως δύο από τους σημαντικότερες παίκτες της (Δέλλα, Λυμπερόπουλο) θα κρατήσει στο ρόστερ της η ΑΕΚ, εξέφρασε ο Σταύρος Αδαμίδης.

Το αντίθετο (αποχώρησή τους από την ΑΕΚ) ασφαλώς θα αποτελούσε εκτός από έκπληξη και ένα άσχημο μαντάτο για την ομάδα, όμως το μεσημέρι στα Σπάτα ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε με σιγουριά ότι οι Διόσκουροι θα συνεχίσουν στην Ενωση και την ερχόμενη σεζόν.

"Θα μείνουν και οι δύο στην ΑΕΚ. Είναι δεδομένο…" είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Αδαμίδης είχε καταθέσει προτάσεις ανανέωσης στους δύο ποδοσφαιριστές για επιπλέον ένα έτος με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές, ωστόσο η πρώτη κουβέντα δεν οδήγησε σε αίσιο τέλος.

Μετά την εξέλιξη στο θέμα Σκόκο κι ενώ συνεχίζεται με καλές πιθανότητες να πωληθούν ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ (Γιάχιτς, Γκερέιρο, Ναντόμο κλπ.), η ΠΑΕ αποφάσισε να προσεγγίσει τους Λυμπερόπουλο και Δέλλα με καλύτερα χρήματα.

Η σιγουριά του Αδαμίδη δεν σημαίνει βέβαια ότι το θέμα έχει κλείσει από τη στιγμή που οι δύο αρχηγοί έχουν ζητήσει και κάποια άλλα πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε αν έχουν προχωρήσει στο βαθμό που εκείνοι επιθυμούν.

Πάντως στην παρούσα φάση η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της παραμονής τους στην ΑΕΚ για επιπλέον μία σεζόν. Άλλωστε είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του Αδαμίδη να αξιοποιηθούν αμφότεροι σε διοικητικά πόστα μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ