ΑΕΚ

Σφήνα της ΑΕΚ για Μητρόπουλο

Σφήνα της ΑΕΚ για Μητρόπουλο
INTIME SPORTS

Κι ενώ το απόγευμα της Τρίτης είχε υπάρξει προφορική συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Άρης με την ΠΑΕ Παναιτωλικός για τον εξάμηνο δανεισμό του Παύλου Μητρόπουλου η σφήνα της ΑΕΚ δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα.

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει στο ενδεχόμενο της μετακίνησης του Παύλου Μητρόπουλο από τον Παναιτωλικό στον Άρη με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, λόγω σφήνας της ΑΕΚ.

Οι ΠΑΕ Παναιτωλικός και Άρης είχανε έρθει το απόγευμα της Τρίτης σε προφορική συμφωνία όπως ενημέρωσαν και τον 23χρονο διεθνή μέσο αλλά όπως φαίνεται το μπάσιμο της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουνε φέρει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον αέρα.

Μία εξέλιξη που είχε διαφανεί από χθες το απόγευμα και ο λόγος τελικά έχει να κάνει με την προσφορά της διοίκησης της ΑΕΚ, σε αυτήν του Παναιτωλικού, με το ποσό των 20.000 ευρώ σε συνδυασμό με καλύτερη προσφορά προς τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Θανάσης Κωστούλας, για την παραχώρηση του Μητρόπουλου σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί ο 23χρονος διεθνής μέσος δεν επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα του Παναιτωλικού με τον Νίκο Καραγεωργίου στην άκρη του πάγκου του. Για αυτό εξάλλου και εδώ και περισσότερο από έναν μήνα προπονείται μόνος του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ