ΑΕΚ

Σε καλό δρόμο του Πόι

Σε καλό δρόμο του Πόι
INTIME SPORTS

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ της ΑΕΚ και του Μάουρο Πόι, ο οποίος έχει στην κατοχη του κοινοτικό διαβατήριο.

Αμέσως μόλις ο Πόι έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ, οι "κιτρινόμαυροι" είδαν θετικά την περίπτωση απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Την Παρασκευή μάλιστα έγινε η πρώτη διερευνητική επαφή, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν αμφότερες την επιθυμία για συνεργασία.

Το Σάββατο ποδοσφαιριστής είχε και την πρώτη του τηλεφωνική επαφή με άνθρωπο της ΑΕΚ στην οποία οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, με την διαφορά να βρίσκεται στο οικονομικό.

Η διαφορά αναάμεσα στο τι ζητάει ο παίκτης και τι μπορεί να δώσει η ΑΕΚ δεν είναι ούτε μεγάλη αλλά ούτε και μικρή, ωστόσο από την στιγμή που και οι δύο επιθυμούν να συνεργαστούν τότε υπάρχει και η διάθεση να βρουν τη χρυσή τομή.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Πόι αναμένεται να έχει συνάντηση και με άνθρωπο της Ένωσης έτσι ώστε να ξανασυζητήσουν τα δεδομένα και να αποφασιστεί αν τελικά οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ