ΑΕΚ

Σε τεντωμένο σχοινί ΑΕΚ και Αραβίδης

Σε τεντωμένο σχοινί ΑΕΚ και Αραβίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι (διαφορετικές) τάσεις από Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Μοράις αλλά και Αραβίδη, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του παίκτη στην ΑΕΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Όσα έγιναν ή για την ακρίβεια όσα έκανε ο Χρήστος Αραβίδης στο ματς με τον ΠΑΣ την Δευτέρα (19/12), έθεσαν και πάλι ζήτημα, για το μέλλον του παίκτη στην ΑΕΚ.

Όσα έγιναν χθες (20/12) φανέρωσαν πως οι διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν μέσα στην ομάδα και οι λεπτές ισορροπίες που διαμορφώνουν, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Άλλωστε, ο Μελισσανίδης, ο Μπάγεβιτς, ο Μοράις, αλλά και ο ίδιος ο Αραβίδης, είχαν εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ και αναλύει την στάση του καθενός ξεχωριστά.

Το γυαλί που… έσπασε

Είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό το γυαλί ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Χρήστο Αραβίδη έχει γυαλίσει. Και την Δευτέρα μετά την ενέργεια του παίκτη και την αποβολή του, φαίνεται πως έσπασε. Ο Μελισσανίδης ήταν εκτός εαυτού στην ανάπαυλα και έπνεε μένεα εναντίον του Αραβίδη.

Ενώ όσοι είδαν το πόσο σκοτείνιασε το βλέμμα του, όταν έπεσε πάνω στον παίκτη, στην χθεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ, κατάλαβαν πως δεν είχε καλμάρει ούτε κατ’ ελάχιστο. Ενώ η ατάκα του Μελισσανίδη θα "μείνουν στην ομάδα εκείνοι που πρέπει να μείνουν", είχε ως αποδέκτη τον Αραβίδη και πιθανόν είναι ξεκάθαρη ένδειξη προθέσεων του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

Η τάση προς μια ακόμα ευκαιρία

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει ο άνθρωπος που προσπαθεί να λειτουργήσει πυροσβεστικά, όταν ανάβουν φωτιές που αφορούν και προπονητή και παίκτες. Ήταν αυτός που ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, είχε επιφυλάξεις για την απομάκρυνση του Κετσπάγια από την τεχνική ηγεσία.

Ήταν αυτός που είχε ακούσει όσα είχε να πει ο Αραβίδης μετά από εκείνη την επιθετική ανάρτηση στοFacebookκαι θέσει ως λήξαν το θέμα, μετά την συγγνώμη του παίκτη. Και τώρα ο Μπάγεβιτς ήταν αυτός που είχε την τιμωρηθεί παραδειγματικά μεν ο ποδοσφαιριστής για την αποβολή του, αλλά να πέσουν οι τόνοι.

Μια κίνηση και μια ατάκα

Εκείνο που ακόμα δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του για όσα έγιναν με τον Αραβίδη, είναι ο Ζοσέ Μοράις. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, απέφυγε να σχολιάσει επί της ουσίας το περαστικό.

Χθες (20/12) στην προπόνηση, λίγο μετά από την στιγμή που ο Αραβίδης ξεκίνησε να μιλά στους συμπαίκτες του και να απολογείται, βγήκε από τα αποδυτήρια. Την ίδια στιγμή όμως, εκείνο που έλεγε είναι πως "όλοι ευθυνόμαστε για το αποτέλεσμα και όχι μόνον ένας".

Βυθισμένος στις σκέψεις του

Ο ίδιος ο Αραβίδης το πρώτο που έκανε μόλις βρέθηκε ξανά με τους συμπαίκτες του στα ίδια αποδυτήρια, ήταν να τους μιλήσει, να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη. Λίγη ώρα μετά, βρέθηκε κανονικά στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ. Αλλά μόνο με το… σώμα. Διότι ήταν φανερό πως το μυαλό του, ήταν αλλού.

Καθ’ όλη την διάρκεια, ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του, εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν σηκώθηκε καν από το τραπέζι του για να σερβιριστεί και να φάει. Σηκώθηκε μόνο όταν χρειάστηκε να φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κουτουλιά αλά Ζιντάν ο Αραβίδης στον Μπέριο
Οι 50 αποχρώσεις της (αυτό)καταστροφής
Άδεια ομάδα, άδειες εξέδρες
Συγγνώμη Αραβίδη σε Μοράις και συμπαίκτες του
Στην ΕΠΟ ο Μελισσανίδης για να διαμαρτυρηθεί
Ξανά στο ΚΕ.Σ.Α. η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ