ΑΕΚ

Ψάχνει να κλείσει φιλικό η ΑΕΚ

Ψάχνει να κλείσει φιλικό η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα δυνατό φιλικό πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέλει να κλείσει η ΑΕΚ, μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (13-14 Αυγούστου)

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια πλέον το ζητούμενο, είναι να παρουσιαστεί η ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Και αυτός θα είναι ο προσανατολισμός της δουλειάς, στις σχεδόν δυο εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι την πρεμιέρα.

Ο Κετσπάγια, μεταξύ άλλων, θέλει να δώσει αγωνιστικά λεπτά στον Ούγκο Αλμέιδα και τον Πατρίσιο Ροντρίγκες, αλλά και να «τεστάρει» συνολικά την ομάδα. Και μάλιστα το τεστ θέλει να είναι δυνατό.

Η ΑΕΚ έχει προγραμματισμένο ένα φιλικό την Τετάρτη (10/8) στα Τρίκαλα. Αλλά αφενός είναι ένα ματς με χαρακτηριστικά ανάλογα μ’ εκείνα που ήδη έχει δώσει η Ένωση και αφετέρου είναι άγνωστο πόσους και ποιους από τους «βασικούς», θα πάρει ο Κετσπάγια στην αποστολή.

Γι αυτό και στην ΑΕΚ ψάχνονται προκειμένου να κλείσουν ένα ακόμα φιλικό, μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Αυγούστου. Σ’ αυτές τις δυο μέρες αναζητούν έναν (δυνατό) αντίπαλο στην ΑΕΚ. Ακόμα και εκτός Ελλάδας, καθώς φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο να κλειστεί ένα φιλικό στο ΟΑΚΑ.

Και αναμένεται άμεσα να κλείσει το ζήτημα αυτό, καθώς τα χρονικά περιθώρια, είναι στενά. Πάντως ο στόχος είναι, να βρεθεί αντίπαλος και να γίνει ένα δυνατό τεστ, πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ