ΑΕΚ

Ψάξιμο για επίθεση, αναμονή για άμυνα

Ψάξιμο για επίθεση, αναμονή για άμυνα
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ κοιτάζουν ξανά "καλοκαιρινές" περιπτώσεις για την ενίσχυση στην επίθεση και για την άμυνα περιμένουν τις εξελίξεις με τον Άρθο.

Ήδη έχει καλυφθεί ο μισός δρόμος στην φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Επομένως ο χρόνος που έχει απομείνει έχει λιγοστέψει. Αλλά στην ΑΕΚ θεωρούν πως είναι αρκετός, για να κάνουν τις κινήσεις τους. Μάλιστα στον σχεδιασμό υπάρχουν περισσότερες από μια μεταγραφές. Τόσο για την επίθεση, όσο και για την άμυνα. Ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά για κάθε περίπτωση.

Στην ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται σε αναζήτηση του εκλεκτού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Αν όμως αρχικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ έψαχναν για έναν ακραίο που να μπορεί να παίξει και στην κορυφή, τώρα αυτό έχει αντιστραφεί. Πάλι την λίστα με τους φορ περιοχής «ξεψαχνίζουν». Και μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως και πάλι πάνω στον τραπέζι, έχουν μπει περιπτώσεις που η ΑΕΚ εξέτασε κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και που, για διάφορους λόγους, δεν προχώρησαν.

Από τον Λάφερτι δηλαδή, μέχρι και τον Σα. Άλλωστε πρόκειται για περιπτώσεις που ήδη έχουν περάσει από μικροσκόπιο και που υπάρχουν γέφυρες επαφής έτοιμες. Πάντως η τελική επιλογή επιθετικού από την λίστα που υπάρχει, θα γίνει από τον Πογέτ.

Όσον αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αυτή περνά μέσα από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Άρθο. Προφανώς πολύ θα ήθελαν στην ΑΕΚ να αποκτήσουν έναν στόπερ, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν παραχωρηθεί ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός. Άλλωστε ο Πογέτ το είπε ξεκάθαρα, μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, στην ΑΕΚ έχουν ενδείξεις για ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας και της Τούρκιας, αλλά περιμένουν επίσημη πρόταση. Αν πάντως ο Άρθο παραχωρηθεί, τότε άμεσα θα γίνει κίνηση για απόκτηση στόπερ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ