ΑΕΚ

Προχωράει του Κοροβέση

Προχωράει του Κοροβέση
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κοροβέσης είναι ενήμερος για την επιθυμία της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης κινείται για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Κοροβέσης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Για την ακρίβεια θαυμάστηκε για την εξέλιξή του και προκάλεσε αρχικώς το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ο οποίος ωστόσο δεν πραγματοποίησε την αποφασιστική κίνηση για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος αριστερός χαφ-εξτρέμ (ή και μπακ-χαφ καθώς παίζει με άνεση όλη την πλευρά), αποτελεί όπως αποκάλυψε το AEK1924 έναν από τους εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας και έχουν προτείνει στους Μπάγεβιτς και Μελισσανίδη την απόκτησή του με κλειστά μάτια.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον καθώς άνθρωπος της ΑΕΚ του μετέφερε (και μέσω τρίτου αλλά και με απευθείας επικοινωνία) ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Με την προοπτική της παραμονής του στον ΠΑΣ για επιπλέον μία σεζόν και της ένταξής του στην Ένωση το ερχόμενο καλοκαίρι, από τη B’ Εθνική.

Παραμένει άγνωστο αν έχουν υπάρξει επαφής της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ (άλλωστε ο Τίγρης αρέσκεται στο να αιφνδιάζει), ωστόσο το ενδιαφέρον για τον Κοροβέση είναι δεδομένο. Και ο ταλαντούχος παίκτης, εφόσον αποκτηθεί, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της Ένωσης για την επόμενη σεζόν, όπως συνέβη με τον Μάνταλο.

Πάντως για τον Κοροβέση ενδέχεται να κινηθεί ζεστά και ο ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκε πρώτος. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια στάση θα κρατήσει η Ένωση στην περίπτωση αυτή λόγω των καλών σχέσεων Μελισσανίδη-Σαββίδη.

Ενώ παραμένει πάντα ανοιχτό και το θέμα του Κουρμπέλη,

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ