ΑΕΚ

Προχωράει το deal, πιέζει ο χρόνος

Προχωράει το deal, πιέζει ο χρόνος
Σταύρος Αδαμίδης, Γιάννης Βλάχος, Νίκος Νοτιάς INTIME SPORTS

Το κλίμα από τις επαφές του προέδρου της ΑΕΚ με τον εκπρόσωπο του επενδυτή είναι κάτι παραπάνω από θετικό, το deal προχωράει κανονικά, αλλά ο χρόνος των οφειλών... τελειώνει!

Τα ραντεβού ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Γιάννη Βλάχο συνεχίζονται κανονικά με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να ολοκληρώσουν όλα τα διαδικαστικά θέματα, προκειμένου να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος και να μπει στην τελική ευθεία η συμφωνία.

Από την πλευρά του επενδυτή διαρρέουν πως όλα ήταν όπως τα περίμενε και οι συνεργάτες του αναφέρουν πως ο έλεγχος δεν πρόκειται να κρατήσει πάνω από μια βδομάδα. Όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς και υπάρχει αισιοδοξία στην διοίκηση, αλλά παράλληλα υπάρχει και το άγχος του χρόνου, καθώς εάν δεν βρεθεί οποιαδήποτε λύση μετά το πρώτο 10ημερο του πρώτου μήνα του νέου έτους, θα υπάρξουν πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Γνωρίζει την κατάσταση ο Αδαμίδης και πιέζει...

Ο Σταύρος Αδαμίδης γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα που υπάρχει στην κιτρινόμαυρη εταιρεία και παρότι αισιοδοξεί για ευτυχείς κατάληξη, ξέρει πολύ καλά πως ο χρόνος δεν βγαίνει και για αυτό το λόγο ο πρόεδρος της ΑΕΚ πιέζει τους εκπροσώπους του επενδυτή προκειμένου οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν ακόμα πιο γρήγορα.

Και αν για τον επενδυτή δεν γνωρίζουμε τίποτα, η ΠΑΕ υποστηρίζει πως αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα προχωράνε κανονικά χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε δημοσίευση πριν την ολοκλήρωση του deal, θετικά ή αρνητικά. Πάντως έχει διαρρεύσει πως ίσως μέχρι και την Γ.Σ της 28ης Δεκεμβρίου να έχει δημοσιευτεί το όνομα του επενδυτή.

Το νομοσχέδιο κλειδί στη συμφωνία

Το νομοσχέδιο περί ξένων επενδυτών στις ελληνικές ομάδες κατατέθηκε και όπως αναφέρει το πολιτικό ρεπορτάζ, στα μέσα του Γενάρη 1/1 θα ψηφιστεί και έτσι αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος και να ξεπεραστεί και το τελευταίο πρόβλημα που φαίνεται πως υπάρχει στο deal με τον "άγνωστο επενδυτή".

Μάλιστα λόγω της συγκεκριμένη εξέλιξης, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ο επενδυτής σε κάποια από τις γενικές συνελεύσεις 28/12 ή στις επαναληπτικές 6 και 11/1.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ