ΑΕΚ

"Προτάσεις απ' την ΑΕΚ κι από άλλες επτά ομάδες για τον Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας άφησε ανοικτό το παράθυρο πώλησης του Σέρχιο Αραούχο, ενώ ένα tweet του Ισπανού δημοσιογράφου, Λίτο Χιμένεθ αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ κι άλλες επτά ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό.

Ο υποβιβασμός της Λάς Πάλμας στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχει "κλειδώσει" κι ως εκ τούτου έχει αρχίσει ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Κάτι που εμμέσως αφορά και την ΑΕΚ. Κυρίως λόγω της περίπτωσης του Σέρχιο Αραούχο.

Πάντως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα (27/04) για το πλάνο της επόμενης σεζόν, έβαλε στο… κάδρο και τον Αργεντινό φορ και τον Μάρκο Λιβάγια. Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες ξεκαθάρισε πως οι δανεικοί θα επιστρέψουν, άφησε όμως ανοικτό το παράθυρο παραχώρησης τους. Χωρίς πάντως να διευκρινίζει πως στην περίπτωση του Λιβάγια, υπάρχει η ρήτρα αγοράς από την ΑΕΚ.

"Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο. Αν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε μπορεί και να τους πουλήσουμε", τόνισε ο πρόεδρος ο Ραμίρες.

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΑΡΑΟΥΧΟ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Λας Πάλμας προσδοκά ένα ποσό άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ, από τους δανεικούς που έχει, ενώ ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, συνήθως έγκυρος στα θέματα Λας Πάλμας, "τιτίβισε" πως ήδη η ΑΕΚ, μαζί με ακόμα επτά ομάδας, έχει καταθέσει πρόταση για τον Αραούχο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ