ΑΕΚ

Προσφυγή ο Κοντοές

Προσφυγή ο Κοντοές
Κοντοές, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Την ελευθερία του αποφάσισε να διεκδικήσει ο αμυντικός της Ένωσης καταθέτοντας προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Διεκδικεί τα οφειλόμενα (περίπου 400.000 ευρώ) και ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Ρουμανία προκειμένου να ενταχθεί στη Στεάουα. Τι είπε στο Sport24.gr.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το Sport24, ο έμπειρος αμυντικός εμφανίστηκε απηυδισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και μας τόνισε ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τις ανεκπλήρωτες διοικητικές υποσχέσεις.

Μας εξήγησε ότι ο άνθρωπος που τον κράτησε από το να πράξει νωρίτερα ήταν ο Έβαλντ Λίνεν ενώ εξήγησε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι να οδηγήσει την εταιρεία σε αδιέξοδο αλλά να εξασφαλίσει την ελευθερία του και να παίξει αλλού ποδόσφαιρο. Γι αυτό και είναι ανοιχτός στο να συζητήσει διακανονισμό των οφειλομένων.

Στην ΑΕΚ πλέον φοβούνται και άλλες προσφυγές από ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν σημαντικά ποσά και έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί και η παραίτηση Γρυσμπολάκη. Λύση διοικητική δεν φαίνεται πουθενά, ο Βιντιάδης δεν δείχνει κανένα στίγμα και η Ένωση οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια προς τη διάλυση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ