ΑΕΚ

Προσέχει για να (Μπογέ)χει

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης δουλεύει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, προκειμένου ο Μπογέ να είναι απολύτως έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, αλλά χωρίς κανένα ρίσκο

Από τα τρια πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, μόνο ο Λούκας Μπογέ έχει προλάβει να κάνει ντεμπούτο σε φιλικό ματς. Έστω και με μόλις δυο μέρες προπόνησης στα Σπάτα, ο Αργεντινός επιθετικός όχι μόνο αισθανόταν έτοιμος να παίξει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά το έδειχνε και μέσα στο γήπεδο.

Από την άλλη μεριά, το γεγονός πως ο Μπογέ πήρε αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό του Περιστερίου, δεν σημαίνει ούτε πως ενσωματώθηκε πλήρως στην ομάδα, ούτε πως έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του.

Άλλωστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μελέτησε εξονυχιστικά τα πεπραγμένα όλων των παικτών, γνωρίζει πως ο Μπογέ δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Τορίνο. Όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Αλέφ και την προετοιμασία της Μπράγκα. Επομένως χρειάζεται ειδική διαχείριση ο Αργεντινός επιθετικός.

Όπου ειδική διαχείριση, βάλτε ένα συγκεκριμένο πλάνο δουλειάς στα Σπάτα, προκειμένου ο Μπογέ να είναι ετοιμοπόλεμος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις αρχές του Αυγούστου, χωρίς παράλληλα να υπάρξει το παραμικρό ρίσκο. Εξάλλου ο Ουζουνίδης δουλεύει μ’ όλους τους παίκτες του και ετοιμάζει την ομάδα, όχι μόνο για την μάχη των προκριματικών του Champions League, αλλά για ολόκληρη τη σεζόν.

Γι αυτό και ο Μπογέ δεν έχει «τσίτα» τα γκάζια σε κάθε προπόνηση. Στην χθεσινή (25/7) δούλεψε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και δεν έπαιξε στα μίνι διπλά σε μικρό χώρο. Ωστόσο αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Αργεντινός επιθετικός, είναι πως θα έχει φτάσει σε απόλυτη ετοιμότητα, για να διεκδικήσει ακόμα και θέση βασικού στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Photo Credits: Εurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ