ΑΕΚ

Προπονήθηκε κανονικά ο Βάργκας

Προπονήθηκε κανονικά ο Βάργκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόναλντ Βάργκας προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Πογέτ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τα καλά μαντάτα για τον Ρόναλντ Βάργκας, τα είχε λάβει ήδη από χθες (21/1) ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Βενεζουελάνος είχε ξεπεράσει το πρόβλημα με το διάστρεμμα και απλώς ο Ουρουγουανός τεχνικός ήθελε να τον προφυλάξει και δεν τον χρησιμοποίησε στο χθεσινό δίτερμα.

Όμως στη σημερινή (22/1) ο Βάργκας ήταν πανέτοιμος και ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει πως ο Πογέτ μπορεί να συμπεριλάβει κανονικά τον Βενεζουελάνο στο αγωνιστικό του πλάνο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε ο Ουρουγουανός τεχνικός σκόπευε να διατηρήσει τον φορμαρισμένο Βάργκας στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αν ο παίκτης είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το ματς με τον ΠΑΣ.

Επίσης κανονικά προπονήθηκε και ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος στην αρχή της εβδομάδας ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αλάιν Μπαρόχα και ο Μιγκέλο Κορδέρο, που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (24/1) με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ