ΑΕΚ

Προπονήθηκαν Δέλλας, Λεονάρντο, Κλωναρίδης

Προπονήθηκαν Δέλλας, Λεονάρντο, Κλωναρίδης
INTIME SPORTS

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ με τον Κωστένογλου να βλέπει ορισμένους τραυματίες να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό. Ποιοι έχουν άδεια ακόμα. Τούρτα σε Γεωργέα

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για την ΑΕΚ μόνο στην υπόθεση Ψωμιάδη, αλλά και στην προπόνηση καθώς αρκετοί παίκτες που ήταν στη λίστα των τραυματιών, κατάφεραν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα οι Δέλλας, Λεονάρντο και Κλωναρίδης έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν τραυματίες.

Συγκεκριμένα αυτοί που δεν προπονήθηκαν λόγω τραυματισμού ήταν ο Λυμπερόπουλος που έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ οι Μπερνς (ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο) και Εγγλέζου δούλεψαν στο γυμναστήριο.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι αδειούχοι Κωνσταντόπουλος, Βάργκας, Καράμπελας, Κάρλος και Κάλα, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου δεν προπονήθηκε λόγω οδοντιατρικού προβλήματος.

Για την Τετάρτη (28/12) έχει προγραμματισθεί διπλή προπόνηση, με τους παίκτες αφού τελειώσουν την πρωινή, θα πάνε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο, θα φάνε και θα ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στα Σπάτα για την απογευματινή προπόνηση.

Το βάρος στη φυσική κατάσταση

Στην πρώτη προπόνηση μετά τις γιορτές, ο Νίκος Κωστένογλου έριξε το βάρος στη φυσική κατάσταση περισσότερο, πιέζοντας του παίκτες και στην ουσία ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία που είχε προαναγγείλει και ο Χιμένεθ από το καλοκαίρι.

Χρόνια πολλά Φούλη

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ, έκοψαν τούρτα στον Νίκο Γεωργέα, στον οποίο ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά. Συγκινημένος ο "Αδερφούλης" όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, ευχαρίστησε από την μεριά του για την μίνι έκπληξη και φυσικά έκανε τους πάντες να γελάσουν με τις ατάκες του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ