ΑΕΚ

Προπόνηση σε καύσωνα η ΑΕΚ, ανακοίνωσε Τσίτα

Προπόνηση σε καύσωνα η ΑΕΚ, ανακοίνωσε Τσίτα
INTIME SPORTS

Η πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε στην Κύπρο, κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω καύσωνα. Και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ ο Θωμάς Τσίτας. Για πόσα χρόνια υπέγραψε και ποιο νούμερο θα φοράει.

Μπορεί να διεξήχθη προπόνηση στο γήπεδο της Ανόρθωσης, αλλά η θερμοκρασία ήταν στο κόκκινο με αποτέλεσμα να γίνουν οι ασκήσεις σε χαμηλούς ρυθμούς.

Στην συγκεκριμένη προπόνηση πήρε μέρος και ο Γκουλόν, ο οποίος αν μην τι άλλο εντυπωσίασε με το ύψος του καθώς "ρίχνει" και στον Δέλλα.

Ανακοίνωσε Τσίτα

Στο μεταξύ η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Θωμά Τσίτα για τα επόμενα 3 χρόνια: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Τσίτα για υπογραφή συμβολαίου έως τις 30/6/2014".

Με την συγκεκριμένη κίνηση η ΑΕΚ επενδύει πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με όσους ασχολούνται με το πρωτάθλημα K 20 και την ομάδα νέων, αποτελεί ότι καλύτερο και ελπιδοφόρο για την επιθετική γραμμή.

Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή, βρίσκεται με την αποστολή της ΑΕΚ στην Κύπρο προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά με Ανόρθωση και ΑΕ Λεμεσού. Ο νεαρός άσος του δικεφάλου θα αγωνίζεται με το νούμερο 12.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ