ΑΕΚ

Προπόνηση και ξεκούραση με... δόσεις

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ-ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ρεπό έδωσε ο Χιμένεθ στους περισσότερους παίκτες της ΑΕΚ, όμως υπήρξαν και κάποιοι που πήγαν για δουλειά στα Σπάτα.

Εκτός όλων των άλλων, ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει προσπάθειες και να διαχειριστεί το βαρύ πρόγραμμα που έχει η ΑΕΚ με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δίνει στους παίκτες του ευκαιρίες για ανάσες, χωρίς όμως να σταματά και η δουλειά.

Σήμερα (2/2) οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ρεπό. Όμως για να πάρουν το ρεπό αυτό, όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Λεβαδειακο έκαναν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ το πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, υπό την επίβλεψη του Χιμένεθ, που βγήκε ξανά στο τερέν του ΟΑΚΑ μόλις ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με τις συνεντεύξεις Τύπου.

Ωστόσο και σήμερα υπάρχουν παίκτες που πήγαν στα Σπάτα, παρά το ρεπό. Ήταν ο Βινίσιους ντε Φρέιτας που αποκτήθηκε μόλις πριν από τρεις μέρες, αλλά και ο Σέρχιο Αραούχο που θέλει να βρει τον ρυθμό του και δεν σταματά την δουλειά.

Επίσης, στα Σπάτα πήγε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με τον Χρήστο Αραβίδη, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ουκρανός στόπερ πηγαίνει καλά, όμως από την προσεχή εβδομάδα θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς. Όπερ σημαίνει πως θα χάσει το ματς της Κυριακής (5/2) με την Βέροια στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Προπονητής, φορ, ΑΕΚ
Από τον "Suchard" στον (δεύτερο) "El Chino"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ